Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (2.96 secunde)
Prefectul Danut Culetu a propus, iar reprezentantii PD si PNL au fost de acord, ca sedinte de reconstituire a Consiliului Judetean Constanta sa aiba loc la 26 aprilie a.c.
Totusi, votul de joia trecuta din Senat a creat disensiuni in cadrul grupului parlamentar PNL-PD, care a tinut ieri sedinte separate, desi cutuma era ca aceste discutii sa se poarte impreuna.
Suparati de rezultatul si de maniera de desfasurare a votarii, consilierii Aliantei au parasit sala de sedinte, amenintand cu o noua actiune judecatoreasca.
Metoda, veche de secole, presupune un minimum de doua sedinte a 20 de minute pe zi, un timp mai indelungat si sub indrumarea unui instructor.
Sub justificarile "studiu individual" si "documentare in teritoriu", in cele mai multe comisii nu s-au tinut sedinte, contrabalansand parca activitatea destul de aglomerata de la Comisia juridica, unde a fost prezent si ministrul Justitiei, Monica Macovei.
"As fi dorit sa fiu prezenta in plenul Senatului pentru a face o declaratie politica in legatura cu incidentul petrecut in sala de sedinte a acestei Camere a Parlamentului.
Drept urmare, in sala de sedinte vor fi instalate mai multe camere de luat vederi, astfel incat nici un coltisor sa nu ramana descoperit si inregistrarea sa arate clar cine a fost la serviciu, cine nu si cine ce a facut.
In cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., in sala de sedinte a Prefecturii judetului Constanta s-au semnat protocoalele de infratire intre trei localitati din judetul Constanta si alte trei din Dobrich, Bulgaria, respectiv Basarabi - Sabla, Baneasa - Krusari si Navodari - Kavarna.
Mai mult, invocand faptul ca senatorii-euroobservatori nu se prezinta la sedinte, reprezentantii PSD au gasit ca nejustificata decizia de a programa voturile finale pentru joi.
Ea a incalcat astfel regulamentele de ordine interioara, care stabilesc locuri precise, situate in afara salii de sedinte, atat pentru invitatii senatorilor, cat si pentru reprezentantii mass-media.
In acest al doilea caz, detaliile rapirii au iesit la iveala dupa numeroase sedinte de regresie hipnotica asupra ambilor martori, realizate de psihiatrul Dr.
Liberalul a citit din regulamentul de functionare a Consiliului Judetean din care reiesea clar ca nu era cazul convocarii unei sedinte extraordinare, aducand ca argument faptul ca imensa majoritate a punctelor de pe ordinea de zi erau chestiuni care tineau de o sedinta ordinara.
Daca si de data asta refuza sa ne bage initiativele pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu, imi voi da demisia de onoare!", a declarat, pentru "Replica", Ion Vladoi.
Unii pacienti pot prezenta oboseala dupa mai multe sedinte de radioterapie. De obicei oboseala dispare in timp. Supravegherea activa sau managementul de asteptare Supravegherea activa poate fi o optiune buna pentru multi pacienti varstnici care sunt intr-un stadiu precoce, neagresiv al bolii, fara simptome suparatoare.
Potrivit alesului PNL, realegerea lui Nicusor Constantinescu in fruntea CJC a fost inca o nerespectare a legii comisa de PSD, intrucat proiectele de hotarare incluse pe ordinea de zi nu faceau obiectul unei sedinte extraordinare.
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Romania si alte tari din Flancul Estic al NATO vor trebui sa intre urgent in sedinte de strategie si sa isi mobilizeze intreaga inteligenta de stat de care dispun, pentru a gasi solutiile de urmat pentru relationarea cu Statele Unite, in mandatul care incepe pe 20 ianuarie 2017.
Insurgentii USR din Parlament, pafaristi in politica si absenti in primii 7 ani de-acasa, au dormit in sala de sedinte, incercand impiedicarea forului legislativ sa-si faca datoria.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis sa trimita la Comisia juridica un material filmat de o televiziune care ii surprindea pe unii deputati in timpul unei sedinte cum votau folosind si cartelele unor colegi absenti din sala.
"Propunerea a venit chiar din partea lui, iar noi am si realizat materialul si vrem sa-l punem pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a consiliului municipal", a spus viceprimarul Gheorghe Nedelescu.
google-analytics.com