Cautare

1464 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (3.32 secunde)
Basescu pare sa fi gasit surubelnita exasperarilor si in acest fel, jucand cand pe o parte, cand pe cealalta, reuseste sa slabeasca suruburile care tin laolalta masinaria USL, sperand ca la primul hartop...
Urmaresc cu oarecare amuzament dezbaterile in jurul candidaturii lui Klaus Iohannis la Presedintia Romaniei. ... La fiecare cuvant, pierde o mie de voturi, zice intelept un fost consilier prezidential. ... Stiti la cine ma refer. ... Ele vor scandal, reactii, comentarii, conflict pentru a-si creste audientele.
Vinovatul pentru tot acest scandal este fostul secretar general interimar al ministerului, Scurtu Floare, care a fost si demisa din aceasta cauza.
Lupta pentru putere de la varful societatii se pare ca s-a lasat cu o singura victima.
Verificarea privatizarilor este un demers initiat in comun de Garda Financiara si cotidianul "Replica", care a declansat inca de la finalul anului o trecut o campanie de presa in acest sens.
La romani si la bulgari, a devenit aproape un titlu de mandrie acest gen de "smecherie"; astfel de oameni sunt vazuti la ei acasa ca isteti, descurcareti, intr-un cuvant buni afaceristi.
Cu un numar mediu de 15 angajati in 2007 si un istoric cel putin interesant, SC Dorela Dumitrescu si-a adjudecat lucrarea de modernizare a cladirii fostei Policlinici de Stomatologie de la Rotonda cu o oferta de mai bine de doua ori mai mica decat suma prevazuta de CJ.
Bogdan Tiberiu Iacob) Am asistat la un spectacol halucinant oferit de jurnalistul Robert Turcescu, o asa-zisa marturisire dublata de asa-zise documente potrivit carora ar fi fost ofiter acoperit al unui serviciu secret, nenominalizat.
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe.
Nicu Covaci s-a intors din Spania iar printre primele locuri pe care le-a vizitat a fost Tribunalul Bucuresti, unde a depus o plangere prin care ii cheama la proces pe parati.
Fie erau elevi de liceu, fie erau la facultate. ... Dupa asta, era greu de presupus ca, in calitatea mea de redactor-sef adjunct la un ziar al lui Nicu Ceausescu, indraznea cineva sa spuna: ... - Cum arata o sedinta de sumar la "Scanteia tineretului"? ... Dimineata, la 9.00, discutam sumarul.
Voturile se aranjeaza in CSM Un nou scandal pare a se prefigura in Consiliul Superior al Magistraturii.
o subcomisie la Senat, la Buget-Finante, care are rolul de a analiza activitatea manageriala a CEC si o comisie comuna a Camerei Deputatilor si Senatului care va ancheta modul in care s-a facut improprietarirea la Nana si implicarea unor institutii ale statului pentru interesul privat al presedintelui.
La sfarsitul anului trecut, inainte de sarbatori, a izbucnit un scandal de care cu siguranta a auzit aproape toata lumea - acela al invatatoarei bucurestene care a cerut bani si cadouri mai consistente parintilor.
O toamna cu caderi de capete (Continuare) Facem aceasta precizare ca sa nu existe dubii prea mari cu privire la serviciul strain care a vegheat asupra ascensiunii lui G.O. din carciuma ,,Drumetul vesel" la Palatul Victoria.
In schimb, Gelu Visan s-ar fi angajat ca, in dezbaterile televizate la care participa, sa nu ii mai atace pe seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe prim-adjunctul Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea. ... Este un nou scandal de proportii.
Adevarata drama este ca ceea ce s-a intamplat la B1TV nu doar ca nu e o surpriza, dar e de mirare chiar ca nu s-a intamplat de mai mult timp, iar vina, paradoxal, nu e atat de mult a protagonistilor cat a mass-media insasi.
Simptomatica in acest sens este prima zi a acestei saptamini (luni, 7 februarie) cind aproape toate marile cotidiane nationale (Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Ziua, Romania Libera, Cotidianul) au pus tunurile, la unison, pe presedintele Traian Basescu si pe guvernul Tariceanu.
In realitate, exagerarea oficiala a acestui asa-zis scandal avea ca scop deturnarea atentiei publice de la alt scandal in care erau implicati activisti de partid de rang inalt. A fost nevoie de interventia la Ceausescu a lui Adrian Paunescu pentru a se domoli lucrurile;
In realitate, exagerarea oficiala a acestui asa-zis scandal avea ca scop deturnarea atentiei publice de la alt scandal in care erau implicati activisti de partid de rang inalt. A fost nevoie de interventia la Ceausescu a lui Adrian Paunescu pentru a se domoli lucrurile;
google-analytics.com