Cautare

1464 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (3.16 secunde)
Scandal in Parlament. ... Deputatii USR au transmis de la tribuna ca se simt hartuiti de George Simion si au cerut aplicarea de urgenta a regulamentului adoptat saptamana trecuta, desi au atacat modificarile facute in regulament la CCR.
Scandal la ridicarea alocatiilor de la un oficiu postal din Bihor. Functionarii au dat cu spray lacrimogen
In situatia complicata de la varful PSD de dupa congres, chestiunea pica prost. ... Va fi probabil, dar ca urmare a unui scandal de presa.
De la o vreme, suntem, pur si simplu, coplesiti de scandaluri. In fiecare seara cand deschid televizorul pentru a afla ce perspective avem sa scapam de gerul siberian care s-a abatut peste noi, nimeresc peste un nou scandal.
Sa vina sa dea cu parul in toti nebunii care fac scandal in tara asta pe care el, cu gratie, o conduce...
Clotilde Armand provoaca inca un scandal urias in Sectorul 1. ... In replica, cei de la PSD si de la PNL ii amintesc sa plateasca datoriile primariei, despre care nu a trecut nici macar un rand in proiectul de buget.
Mare scandal, mare, cand cu accidentul lui Teo Peter, cand americanul a fost facut basma curata de oamenii ambasadei, putandu-se sustrage de la suflatul in fiola, de la ancheta, de la tot.
Dar, cum in viata "se mai intoarce roata" cunostintele stocate in mintea fiecaruia pot fi folosite la un moment dat. Putin prafuite sau sterse in memorie, informatiile acumulare la un moment dat pot deveni, cand te astepti mai putin, "aur curat".
Toate acestea sint lucruri despre care in urma cu doi ani se vorbea pe la colturi, acum presa este plina de subiecte de scandal.
Spectacol cu scandal la Filarmonica din Timisoara, dupa ce s-au pus in vanzare bilete la un concert, unde cap de afis era manelistul Jador.
Scandal in conducerea Politiei Judetene Galati. Seful serviciului de investigatii criminale si adjunctul inspectorului-sef au fost suspendati din functii si plasati sub control judiciar.
Un nou scandal zguduie coalitia de guvernare dupa ce presedintele Senatului, Florin Citu, a declarat ca nu are cum sa stea la masa cu liderii PSD iar aceasta coalitie este una nenaturala.
Scandal monstru la Curtea Constitutionala dupa deliberarile privind pensiile speciale ale parlamentarilor. ... Acest lucru ar duce la nulitatea deciziei majoritatii, a precizat judecatorul constitutional pentru Digi24.
A fost scandal ca la usa cortului in Parlamentul Romaniei, acolo unde deputatii si-au aruncat vorbe si s-au acuzat ca sunt "cozile de topor ale rusilor".
Scandal la vizita presedintelui Ungariei in Romania, acuzatii la nivel inalt
Cu adevarat jucator, este implicat pana in gat in politica, face si desface, genereaza scandal, pune bombe, arunca in aer. ... La inceput au fost aluzii fine, spuse cu jumatate de gura, au urmat persiflarile, criticile si cuvintele dure, rostite apasat printre dinti.
Cei aflati acum la guvernare se pare ca nu mai au nevoie de Opozitie pentru ca prin actiunile lor isi dau singuri cu stingul in dreptul.
Ma simt intoxicata de atata politica si de atata scandal. ... Probabil nu le-a suras nici la inceput ideea parteneriatului, poate doar din prisma convingerii ca astfel vor castiga alegerile.
Scandal in Parlament la numirea lui Iulian Iancu in conducerea ANRE. Fostul deputat PSD este acuzat in continuare ca este omul GazProm si ca a blocat legea offshore timp de 3 ani in Parlament.
M-am saturat de afirmatiile pe care unii le fac in dorul lelii, de procente care nu spun nimic, dar mai ales de starea de confuzie care domneste, la acest moment, cu aceste "mutatii" guvernamentale.
google-analytics.com