Cautare

1464 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (3.50 secunde)
Un TikTok cu peste 800.000 de redari a starnit un scandal de rasism in Paris. "Ne-a privit de sus in jos si a spus:
Scandal cu vorbe grele intre doi lideri politici - fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, si actualul ministru al Sanatatii Alexandru Rafila.
Primul ziar color al galatenilor avea sa cistige imediat interesul cititorilor de presa, poate si pentru ca introducea pe piata galateana un stil nou, care "prindea" la public. ... Usor-usor galatenii au inceput sa guste mai putin subiectele de scandal.
Incep sa iasa la iveala lucruri care pina acum au stat ascunse in ungherele unei realitati despre care multi nici nu stiam. ... Romanii se tem sa mearga la medic.
A fost din nou scandal la primaria Sectorului 1 din Capitala, un nou episod al razboiului dintre edil si consilierii locali.
A fost scandal in prima zi de scoala, in comuna Balaci, din judetul Teleorman.
Nunta cu scandal in Cluj: Un barbat s-a enervat si a tras doua focuri de arma.
Scandal pe Aeroportul Otopeni dupa ce trei zboruri catre si dinspre Italia, operate de Wizz Air, au fost anulate.
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... Ma intrebam ce pastreaza acest spirit (pe care il generalizez), britanic, la o echipa cu antrenor francez, alcatuita din "stranieri"? ... Au pretentia la fotbal.
Adica, pe fundatia pe care o aveam, dintr-o mai veche idee de familie, pentru binele societatii noastre, ti nu pentru inmatricularea unor matini mai vechi de tapte ani, am facut un proiect, pe care l-am depus la institutia care gestiona fondurile de preaderare de la UE.
Asta pentru ca salariul va fi unul foarte mare, la acesta adaugandu-se chiar unele privilegii. ... Numai la noi s-a putut observa un paradox - lumea buna, care se respecta, considera munca la patron doar o rampa de lansare, adevarata victorie insemnand sa ajungi in structurile unei institutii bugetare.
Cinci avocati din Timisoara au fost batuti de trei tineri dupa un scandal pornit in fata unui fast food din oras. In timpul altercatiei, unul dintre avocati a fost lovit cu un obiect metalic in cap si a fost transportat la spital.
Interventie in forta a politistilor si jandarmilor in fata unui bar din Satu Mare dupa ce mai multi barbati au provocat un scandal urias.
A fost scandal la Navodari, unde oamenii au venit sa-si deconteze banii pentru gazduirea refugiatilor.
Scandal la Scoala de Politie din Campina dupa ce un profesor a fost prins in timp ce copia la examenul pentru obtinerea postului de profesor de pregatire juridica si criminalistica.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Scandal in urma cu putin timp la trecerea cu bacul din Galati. Un sofer a fortat intrarea pe bac si s-a certat minute in sir cu marinarii prezenti acolo.
Fostul politician, Cristian Boureanu, este implicat intr-un nou scandal. A fost prins baut la volan pe Drumul National 1, in orasul Comarnic.
Este scandal intre Romania si Comisia Europeana. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, ii acuza pe oficialii europeni ca au folosit o formula de calcul gresita care ii dezavantajeaza pe fermierii romani.
A fost scandal in Parlament din cauza preturilor politelor RCA si a falimentului Euroins
google-analytics.com