Cautare

1464 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (3.40 secunde)
Scandal-monstru in Parlament pe modificarile aduse legii pensiilor speciale, dezbatute in comisiile de specialitate, acolo unde fosti militari se revolta fata de reducerea privilegiilor financiare pentru ca Romania sa se alinieze cerintelor Comisiei Europene.
Scandal major la varful Bisericii Ortodoxe Romane. Purtatorul de cuvant al Patriarhie a lansat un atac exrem de dur la adresa Arhiepiscopului Tomisului.
Scandal in Parlament la dezbaterile din comisii privind prevenirea separarii copilului de familie.
Mai multi oameni si-au impartit pumni si picioare in fata unui bar. In scandal a fost implicat si fiul primarului din localitate. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.
Procurorul general al Bulgariei este in centrul unui scandal. El este acuzat de inscenare, dupa ce o bomba artizanala a explodat langa masina lui, la inceputul lunii.
Un nou scandal diplomatic la Chisinau. Ambasadorul Rusiei in Republica Moldova este chemat la Ministerul de Externe pentru a oferi explicatii, dupa ce o investigatie jurnalistica a aratat ca reprezentanta diplomatica ar dispune de echipament performant de spionaj si interceptare.
Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul procurorilor valceni care au cerut o alta pedeapsa in locul celei de doi ani cu suspendare.
Deputatul Mona Musca nu exclude o viitoare candidatura ca independent, la Camera Deputatilor.
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
De ce ar avea oamenii incredere in dvs sau in Crin Antonescu ca veti gasi o solutie la situatia actuala?
Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a ajuns in urma cu doar cateva minute la Primaria Craiova, unde discuta cu primarul Lia Olguta Vasilescu despre proiectele de dezvoltare a infrastructurii in zona Olteniei. La discutii participa si viceprimarul Cristina Calangiu.
De asemenea, potrivit Statutului Personalului Didactic alte doua sporuri cum sunt cel de suprasolicitare neuropsihica, prin care se acorda 3% pentru fiecare transa de vechime in invatamant in functie de anii pe care i-a acumulat personalul din invatamant, acesta rezultand, la fel ca si sporul de stabilitate, prin inmultire cu salariul de incadrare de unde rezulta o baza pentru acest spor.
Zeci de miliarde de lei datorii la bugetul consolidat al statului, facturi neplatite la fel de mari catre furnizori, acesta este tabloul general al afacerilor patronate de Costi Dilgoci care "a reusit" in doar citiva ani sa puna pe butuci mare parte din afacerile incepute, lasindu-i totodata pe "partenerii" sai cu ochii in soare.
La trecerea in proprietate privata a BCR, nu putini au fost cei care au spus ca daca autoritatile nu s-ar fi grabit sa privatizeze Banca Romana de Dezvoltare (BRD), acum ar fi incasat pe aceasta cel putin o suma de 10 ori mai mare decat au primit la momentul vanzarii pachetului majoritar.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
In anul 2009 sau cel mai tarziu in 2010 Grupul Renault va lansa pe piata un model Dacia Logan 4x4.
Marius T., 31 de ani, care calatorea alaturi de alte trei persoane, a declarat ca se intorcea din Italia, unde locuia cu forme legale, si mergea spre Pitesti pentru a-si petrece vacanta.
Cele mai vandute francize in Romania sunt Mikit, Lollipops, La Piadineria Dr.Gusto si Agentia de Webdesign & Creatie Publicitara. ... Taxa de franciza in valoare de 25.000 de euro + TVA se plateste o singura data, la semnarea contractului.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ... Doljul merge pe infrastructura de afaceri, împins de la spate de Ford, pe investitiile în agricultura si pe cele imobiliare. ... La Vâlcea merge bine tot turismul si, în plus, încep sa apara microferme zootehnice.
google-analytics.com