Cautare

266 de rezultate pentru "salvat" (8.21 secunde)
Decoratia a fost conferita in semn de inalta apreciere si recunostinta pentru intreaga activitate stiintifica si universitara si pentru eroismul dovedit in timpul tragicelor eve-nimente petrecute la 16 aprilie in Campusul Virginia Polytechnic Institute and State University, prin care profesorul Liviu Librescu a salvat vietile studentilor sai, sacrificandu-si propria viata, se arata intr-un comunicat al Presedintiei.
Atunci, el a salvat tara noastra de la incapacitate de plata. Trebuie sa i se recunoasca acest lucru. Daca atunci tara noastra intra in incapacitate de plata, probabil ca acum nu am mai fi fost in Uniunea Europeana", a afirmat Orban.
Cred ca la guvernare putem spune ca este acum Peneliescu, pentru ca Iliescu a fost cel care a salvat Guvernul Tariceanu", a mai spus Flutur.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi ca Guvernul ar trebui sa salute decizia CC de a declara neconstitutionala OUG de interzicere a cumulului dintre salarii si pensii pentru ca, prin aceasta, Executivul este salvat de la o mare "gafa" si "prostie".
Cat despre sondaje si procentele lui Basescu, presedintele in exercitiu nu mai poate fi salvat nici de Marea Adunare Nationala, pe care vrea sa o reinstaureze.
Tamponarea prin vot a presedintei Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, pentru mizerabila cardasie a fustelor, prin care a salvat-o pe Udrea de un vot ce-o trimitea la procuratura, reprezinta o dovada de forta a principiilor democratiei in fata obrazniciei si tupeismului pe care-l manifesta mai toate pupilele, indiferent de varsta, pe care Basescu le-a pompat in Parlament.
Si nu a intregii echipe de ministri actuali ai PD-L, ci numai reprezentarea acestui partid prin cateva portofolii, p’ici, pe colo, prin partile esentiale:Blaga la Interne si Alegeri, Boc (care trebuie salvat, cu apartamentul sau cu tot, de la conditia de somer politic) la Invatamant si 4.000 Scoli in reparatie, Berceanu la Asfaltari si, ati ghicit, eterna si fascinanta Elena Udrea - la Ministerul Oriunde, ca se pricepe la toate.
Usor dezorientat, Basescu s-a salvat, de la tribuna, tot cu sotia, aratand verigheta si punctand faptul ca are o casnicie veche de decenii:
M-a salvat Ceausescu, a iesit si a strigat la ea sa ma lase in pace, iar eu sa plec. Am plecat, dar, de frica, am stat pana seara la portile palatului, sa nu se razgandeasca si sa strige inapoi dupa mine".
• Minciunile pe care le-ati spus despre starea economica a tarii v-au salvat al doilea mandat, dar cu pretul aruncarii tarii in cea mai grava recesiune din ultimele decenii.
Ignorand toate jocurile politice practicate la cel mai inalt nivel al partidului, presedintele unei organizatii obscure din comuna Sprancenata, Anghel Danciulescu, a salvat democratia trantindu-si si el, hodoronc-tronc, candidatura pentru sefia PSD Olt.
'Viorel Hrebenciuc s-a salvat din nou de la decadere politica, dovedind ca isi merita renumele de highlander al politicii: el va pastra sefia PSD Bacau, de unde era dat ca sigur debarcat, in ultimele saptamani.
La scurta vreme dupa venirea la sefia PSD, Geoana a fost pe punctul de a-l exclude pe insusi Ion Iliescu, salvat, la Consiliul National de la Brasov de opozitia unor nume precum Marian Vanghelie.
Cum ar fi salvat acest gest Romania de la moarte? Este doar o chestiune de perceptie. Boc este doar o marioneta si isi face foarte bine treaba de papusa cu sfori.
Mai ales pentru un partid care era aproape de desfiintare in 2000 si a fost salvat de Stolojan. - PSD este intr-o situatie foarta proasta pentru alegerile din 2012.
"Fosta guvernare a imbarcat poporul roman intr-o aeronava, incercand sa-l duca catre prosperitate, si in 2008 a luat singura parasuta, s-a salvat si a dat drumul combustibilului din aeronava.
Vrei sa convingi ca ai salvat natiunea, dar le spui profesorilor sa astepte cumiti drepturile salariale castigate in instante pana in 2012, eventual 2014.
"Am salvat tara de la dezastru. PDL a scos Romania din recesiune". • 12:38. Nu doar pedelistii au venit la conventie.
ca Actul de la 23 august 1944, prin care Romania a iesit din alianta cu Germania si s-a alaturat aliantei antihitleriste, a fost un act de curaj personal al Regelui, care si-a pus viata in pericol si care, prin gestul lui, a scurtat cel de-al Doilea Razboi Mondial cu cateva luni si a salvat zeci de mii de vieti;
El a subliniat ca "minciuna populista a USL a avut si are picioare scurte", in contextul in care masurile luate de PDL si coalitia de guvernare si care nu au fost deloc sustinute de opozitie au salvat economia tarii si au dus-o pe crestere, iar astazi foarte multe tari din Europa, cu economii mult mai puternice, sunt nevoite sa ia masuri similare cu cele luate de Romania in 2010.
google-analytics.com