Cautare

266 de rezultate pentru "salvat" (3.54 secunde)
a lui Steve si abilitătile sale de leadership au salvat Apple si au transformat-o in cea mai inovativă
"Viziunea extraordinara a lui Steve si abilitatile sale de leadership au salvat Apple si au transformat-o in cea mai inovativa si mai valoroasa companie de tehnologie din lume.
El este salvat la un moment dat de Princess Camille, personaj care apare la randul sau in povestea originala "Little Nemo in Slumberland".
Mai precis, Max Brod, netinand cont de ultima dorinta a prietenului sau a pastrat aceste manuscrise, pe care le-a salvat, in 1939, cand s-a refugiat la Tel Aviv, dupa invadarea Cehoslovaciei de trupele naziste.
Cand vei descarca acel fisier, virusul va avea acces la parole si la tot ce ai salvat pe browser. Potrivit specialistilor, acest virus se raspandeste cu o rata de 40.000 de atacuri pe ora si a infectat deja 800.000 de conturi, prin browserul Google Chrome.
decizia normala in acest caz ar fi fost un viraj de 180 de grade pentru a iesi cat mai repede din frontul atmosferic in care intrase si aterizarea la cel mai apropiat aeroport neafectat de frontul atmosferic, in acel caz Sibiu", adauga profesorul, care este de parere ca "prin aceasta manevra elementara zborul era salvat".
Numai efortul lor m-a salvat din arestul de la Ruse. Restul e poveste... Ce ai simtit dupa arestarea de la Ruse?
ne-ati salvat viata. Va promitem ca maine la prima ora plecam fara sa va mai deranjam. Zis si facut... Cei doi de culca in grajd.
Imobilul n-a fost salvat, desi nu suferise distrugeri majore. • Teatrul cel Mare (National), pe Podul Mogosoaiei, astazi Calea Victoriei a fost un edificiu important al Bucurestilor, opera a arhitectului vienez Heft, realizat in stil baroc.
Dupa infiintarea fundatei, lupta impotriva leucemiei a devenit una dintre prioritatile artistului, reusind sa stranga pana in prezent peste 71 de milioane de euro din donatii. Este o rasplata pentru eforturile medicilor care i-au salvat viata si o sansa data altor bolnavi.
Eu ii alesesem de la inceputul sarcinii numele copilului Mario, iar pe doctorul care m-a salvat il cheama chiar Mario", povesteste inca ingrozita artista.
Va vor spune cum au stat de fapt lucrurile chiar medicii care i-au salvat viata. Dar veti afla din aceasta carte si de ce crede Alexandru Arsinel ca a fost mana lui Dumnezeu.
La ce foloseste o broscuta?, Cine trebuie salvat: pomul sau omizile?, De ce nu poate fi oprit timpul? Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga.
Prin conversia cladirilor in centre rezidentiale, birouri sau spații cu diferite funcțiuni culturale, patrimoniul imobiliar poate fi salvat de la degradare si reinclus in circuitul public.
Cartea este o autobiografie de fictiune a autorului, care descrie supravietuirea si viata lui Daniel Defoe dupa naufragierea sa pe o insula tropicala din largul coastei Venezuelei de astazi, timp in care intalneste locuitori nativi ai Americii, captivi si marinari rasculati, inainte de a fi salvat.
pentru ca apoi sa se enunte simplu si fara guler adevarul colosal care l-ar fi salvat pe al batran: "daca dadea si putina mancare la lume..." Deci lipsa de consideratie pentru matul national l-a pierdut pe Ceausescu.
Blatul din Ghencea l-a salvat pe finul Gica de la retrogradare, iar cel de la Inalta Curte i-a facut aproape scapati pe cei 8 lupi de paza ai turmelor de mioare cu crampoane, de iminenta custii cu zabrele.
"Cardio Mix a fost salvarea pentru ca m-a salvat de la diabet! Cand am venit la Cardio Mix aveam 140 de kg ,am slabit , am reusit sa imi pun sub control diabetul, eu si zic la l-am vindecat pentru ca din septembrie nu mai iau medicamente de diabet .
Institutul "Cantacuzino" de la Iasi face parte dintre aceste valori, dintre acele institutii medicale cheie care au asigurat- si ar trebui sa o faca in continuare!- mentinerea sanatatii multor generatii din aceasta tara, reprezentand un esalon de elita al cercetarii in domeniul medical si multe, foarte multe produse medicale unice, care, de-a lungul deceniilor, au salvat milioane de vieti.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
google-analytics.com