Emil Boc se ratoieste la ' gogoasa aliantei socialiste '
Premierul Emil Boc a declarat, joi, ca USL si "gogoasa aliantei socialiste" se dezumfla si incepe sa scada in sondaje pe masura ce semnele pozitive din economie se inmultesc, iar PDL are obligatia ca in continuare sa pazeasca Romania de populismul lui Victor Ponta si Crin Antonescu.
"Constatam urmatorul lucru: USL si gogoasa aliantei socialiste se dezumfla si incepe sa scada in sondaje. De ce incepe USL sa scada in sondaje? Incepe sa scada pe masura ce semnele pozitive din economie se inmultesc", a afirmat premierul Emil Boc, indicand in acest sens iesirea din recesiune, redobandirea statutului de tara in care se poate investi, acordat de agentiile internationale de rating.
El a subliniat ca "minciuna populista a USL a avut si are picioare scurte", in contextul in care masurile luate de PDL si coalitia de guvernare si care nu au fost deloc sustinute de opozitie au salvat economia tarii si au dus-o pe crestere, iar astazi foarte multe tari din Europa, cu economii mult mai puternice, sunt nevoite sa ia masuri similare cu cele luate de Romania in 2010. Premierul a amintit de modificarea Codului muncii, de reforma sistemului bugetar si reforma pensiilor, dar si de legea educatiei, de reforma noilor coduri judiciare.