Cautare

266 de rezultate pentru "salvat" (3.06 secunde)
Secventa de poze din galeria alaturata pe care o veti vedea mai jos a facut inconjurul internetului. In imagini putem observa doi tineri care fac eforturi disperate de a salva din apele involburate ale unui rau un miel neajutorat, scrie kanald.ro.
Si, din fericire pentru acesta - caci altfel si-ar fi amarat sufletul - plecarea din sala l-a salvat de noi comentarii ale lui Petre Stanca.
Programul este atat de mic incat poate fi salvat chiar si pe o discheta. Exista o varianta mai avansata a acestui program care prin conectarea unui senzor de ultrasunete pe butucul seifului descifreaza codul cu care se deschide incuietoarea.
"Am fost diagnosticat la 7 luni cu talasemie si a fost un succes al medicilor de atunci faptul ca m-au salvat!
Quintus a mai afirmat ca, desi fostul presedinte al PNL "a salvat" formatiunea intr-un moment de criza, in prezent PNL "nu are nevoie de nici o salvare si de nici un salvator".
In a doua sa misiune in Irak, pe 11 septembrie 2007, Domnul Colonel a salvat viata unui colonel britanic cu pretul pierderii unui picior.
Femeia a fost tinuta in viata mai bine de o luna, la o clinica din Tortino, pentru ca fatul sa se dezvolte si sa poata fi salvat.
Tanarul a disparut pur si simplu dupa ce si-a salvat prietenii Claudiu Petre se afla in clubul Colectiv, vineri seara, cand s-a produs tragedia in care 27 de tineri si-au pierdut viata.
In afara de cele 25 de tehnologii pe care le-am introdus in Romania, prioritati internationale, am salvat de la moarte peste 120.000 de oameni, desigur, nu de unul singur.
armata a fost, totusi, cea care l-a salvat. Comandantul Armatei I, care a devenit acum seful Marelui Stat Major, a fost cel care l-a avertizat pe Erdogan de complotul la viata sa si l-a asigurat de protectia Armatei I.
Dupa ce ati salvat starea de spirit pozitiva, veti petrece aceasta zi pur si simplu de neuitat. Noua dvs. cunostinta va va aranja o cina romantica uimitoare, pe care vreti sa o repetati din nou si din nou.
Am salvat de la degradare un monument de arhitectura, Cazarma Pompierilor, pe care cu eforturi deosebite am transformat-o in ceea ce este astazi, in Filiala Calarasi a Arhivelor Nationale.
Textul pe care il puteti citi in continuare este preluat si adaptat dupa un articol excelent, intitulat Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat orasul, aparut pe site-ul ct100.ro (fara autor).
Anca Petrescu, arhitecta favorita a lui Ceausescu, spunea ca este foarte mandra ca a salvat frizele de la Manastirea Vacaresti, reproducandu-le in ornamentele Casei Republicii.
Anca Petrescu, arhitecta favorita a lui Ceausescu, spunea ca este foarte mandra ca a salvat frizele de la Manastirea Vacaresti, reproducandu-le in ornamentele Casei Republicii.
Reabilitare de 3 miliarde si jumatate pentru caminele culturale "Singurii care au stiut ce e de facut la acel moment au fost cei de la Regia Judeteana de Drumnuri pentru ca au sustinut singurul aliniament care a salvat gospodariile", a sustinut Nicusor Daniel Constantinescu, presedintele CJC.
Patriciu, salvat de statutul partidului Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Constanta, ca Delegatia Permanenta a decis sa solicite Comisiei de etica a partidului analizarea situatiei celor care au finantat alte partide, refuzand sa-l nominalizeze pe Dinu Patriciu, singurul liberal aflat in aceasta situatie.
Decizia de ieri a Curtii Constitutionale a salvat-o pe Monica Macovei, care isi pastreaza functia de ministru al Justitiei cel putin pana la inevitabila restructurare guvernamentala, care va avea loc, se pare, chiar zilele acestea, dupa intoarcerea premierului Calin Popescu Tariceanu din Japonia.
Consilierul local Cristian Cretu, izgonit recent din PSD, are din nou emotii. Pesedistii au cerut consiliului local sa ia act de incetarea mandatului acestuia, dar situatia este complicata de o decizie a Curtii Constitutionale care a declarat neconstitutional tocmai articolul de lege invocat de PSD.
Pentru adoptara motiunii ar fi fost necesare 69 de voturi, adica numarul senatorilor semnatari ai documentului. La dezbatere au fost prezenti 137 de senatori, insa si-au exprimat votul doar 110.
google-analytics.com