Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (3.06 secunde)
Aceste practici sint rezultatul politicii clientelare promovate in partid in ultimii ani si pentru care ar trebui sa-si asume raspunderea cei care l-au condus", i-a atacat Iliescu pe mai tinerii sai colegi.
Dupa renegocierea respectiva, din 2005, si alte cateva runde, iata cum arata rezultatul · August 2011: ... Rezultatul este un succes pentru toate partile, in special pentru cetatenii romani....
Testarea se face cu ajutorul unor teste rapide din saliva, non-invazive, rezultatul fiind disponibil in 20 minute. ... Rezultatul pozitiv la acest test indica raptul ca persoana respectiva a fost sau este infectata cu VHC.
Prim-ministrul crede ca rezultatul Consiliului European a adus si "moartea legendei de mare negociator" a presedintelui Basescu.
"Rezultatul provenit din majorari si penalitati, calculate pana la 30 septembrie 2008, pentru datoriile angajate de societate pana la finalizarea programului de restructurare al societatii a fost de 211,1 milioane lei, insa Termoelectrica a avut in primele noua luni ale anului 70,8 milioane lei rezultat din exploatare, din activitatea de baza a companiei.
Eu cred ca a fost un meci echilibrat, acum nu cred ca mai conteaza, important e rezultatul de egalitate si sansele pastrate. ... "Putin norocos rezultatul, e important ca am obtinut un punct. ... Conteaza rezultatul, mai putin ce joci.
Daca apare o linie sau un simbol (in plus fata de linia de control), rezultatul este pozitiv si femeia este insarcinata. ... Cat de sigur este rezultatul unui test de sarcina?Sus Aceste teste pot fi destul de sigure.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, conducatorul mopedului nu a putut fi testat, iar ambilor conducatori li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii clcoolemiei.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Parlamentarii actuali au votat in primul rand pentru conservarea propriilor interese, fara a risca declansarea alegerilor anticipate. ... un vot normal" Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, miercuri, ca rezultatul votului la motiunea de cenzura este unul "normal", care reflecta increderea parlamentarilor in actualul Guvern.
"Antonie Solomon este dezamagit de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, si de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. ... "In fapt, nu a existat o strategie in aceasta campanie, iar asta s-a vazut in rezultatul obtinut la nivelul filialei.
"Antonie Solomon este dezamagit de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, si de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. ... "In fapt, nu a existat o strategie in aceasta campanie, iar asta s-a vazut in rezultatul obtinut la nivelul filialei.
"Alegerile partiale nu anticipeaza niciodata rezultatul viitorelor alegeri" Succesul electoral reputat de PDL la Neamt se explica prin puternicele retele din teritoriu pe care pedelistul Gheorghe Stefan, alias "Pinalti", a stiut sa le motiveze in beneficiul partidului, afirma sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
nu va faceti griji, veti ramane la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale". ... nu va faceti griji, veti ramane la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale.
Finalmente, alianta s-a constituit in a doua parte a anului 2003, dar mergea atat de prost incat, nu mult inaintea alegerilor locale, in PNL aparuse deja un curent de opinie favorabil unei aliante cu PSD dupa alegeri. ... Rezultatul?
Cu toate balbaielile, momentele penibile si ridicata doza de ridicol inregistrate, modul in care au decurs pana acum lucrurile pare sa confirme strategia (intrezarita de noi inca de la inceputul saptamanii trecute) menita sa-i confere presedintelui Traian Basescu statutul de echidistant politic si personaj neimplicat (mai exact neimplicabil) in declansarea crizei dar fara a impieta cumva asupra declansarii alegerilor anticipate la inceputul acestei toamne.
Primarul municipiul Constanta crede ca reprezentantii Ministerului Transporturilor "trag de timp" pentru incheierea acestui protocol deoarece asteapta rezultatul alegerilor de la 30 noiembrie pentru a vedea care va fi viitoarea formula de guvernare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, la Craiova, ca rezultatul alegerilor prezidentiale va decide partidul ce va forma viitorul Guvern.
Intrebat de jurnalisti daca PSD va contesta rezultatul alegerilor, Iliescu a raspuns:
un serios semnal de alarma" Mita electorala impartita cu darnicie de PDL la Neamt este un serios semnal de alarma care arata ca puterea este in stare sa faca absolut orice pentru a deturna rezultatul alegerilor locale si parlamentare din 2012, afirma fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, pentru Inpolitics.
google-analytics.com