Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (3.70 secunde)
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat ca premierul va trebui sa-si asume singur o hotarare de guvern referitoare la amanarea datei alegerilor europarlamentare.
Liberalii constanteni s-au raliat imediat pozitiei exprimate de premierul Calin Popescu Tariceanu si spera ca oamenii sa inteleaga faptul ca decizia amanarii alegerilor europarlamentare a fost luata in interesul cetateanului.
Ieri, dupa cum a anuntat deja, premierul Calin Popescu Tariceanu si-a asumat responsabilitatea amanarii alegerilor europene, dupa ce 9 din cei 18 membri ai Guvernului s-au aratat impotriva acestui demers.
PIN a intocmit un "ghid al fraudarii alegerilor" care se adreseaza, potrivit presedintelui PIN, Cozmin Gusa, reprezentantilor mass-media, ONG-urilor si observatorilor la alegeri. "Prin acest ghid vrem sa minimalizam riscul fraudarii alegerilor.
Liderul PSD a afirmat ca exista "multe speculatii" cu privire la momentul alegerilor locale ti parlamentare ti a declarat ca nici nu s-a intalnit ti nici nu a discutat cu pretedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, ti nici cu alte partide, privind posibilitatea modificarii calendarului electoral traditional.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca saptamana viitoare ar constitui "un moment bun" pentru o discutie Guvern - partide pe tema datei alegerilor locale.
Guvernul a modificat, miercuri, hotararile privind organizarea alegerilor locale prin includerea unui model suplimentar de buletin de vot, astfel incat sa permita alegerea prin vot uninominal al presedintilor de consilii judetene. "Data de organizare a alegerilor locale nu a fost modificata", au afirmat sursele.
Perioada de depunere a candidaturilor, stabilirea datei alegerilor, eliminarea sau mentinerea votului pe listele suplimentare sunt cateva din problemele din Legea alegerilor prezidentiale pentru care Comisia speciala a coalitiei va trebui sa dea un raspuns pana la inceputul noii sesiuni.
Judecand dupa faptul ca PSD, prin faptul ca a sarbatorit duminica seara, a prevalidat alegerile, judecand dupa raportul OSCE care nu a constatat nereguli mari in desfasurarea alegerilor, mi se pare ca nu ar avea mari sanse", a declarat Vasile Dancu pentru NewsIn.
"Comasarea alegerilor este o masura parsiva a puterii!" Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare este "o smecherie", "o masura parsiva" menita sa descurajeze prezenta romanilor la vot si controlarea electoratului ramas prin mita, afirma fostul presedinte al Romaniei, social-democratul Ion Iliescu, pentru Inpolitics.
Ne putem gandi si la boicotarea alegerilor; ... putem sa ne gandim la un moment dat la boicotarea alegerilor.
Dupa ce admit ca exista o mare probabilitate de a nu lua majoritatea la urmatoarele alegeri, strategii social-democrati analizeaza propunerea PDL de comasare a alegerilor. ... Un capitol special a fost dedicat de cei de la Institutul "Ovidiu Sincai" proiectului comasarii alegerilor.
Nu numai Opozitia trebuie sa reactioneze pentru a bloca proiectul antidemocratic si anticetatenesc al comasarii alegerilor Senatorul Ilie Sarbu a transmis un Comunicat de presa intitulat: ... Proiectul privind comasarea alegerilor reprezinta un abuz fara precedent pregatit de cozile de topor ce au ajuns sa conduca Ministerul Administratiei si Internelor.
USL a depus la Curtea Constitutionala contestatia privind legea pentru comasarea alegerilor USL a depus, joi,22 decembrie 2011, la Curtea Constitutionala a Romaniei o contestatie privind legea pentru comasarea alegerilor in anul 2012, a declarat liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa.
Coalitia de guvernamant a decis ieri-dimineata comasarea alegerilor locale si parlamentare pentru noiembrie 2012, precum si reducerea numarului de parlamentari pana la 388.
Coalitia de guvernamant a decis in luna decembrie 2011 comasarea alegerilor locale si parlamentare pentru noiembrie 2012, precum si reducerea numarului de parlamentari pana la 388.
Judecatorii Curtii Constitutionale se ascund in spatele banilor Ei si-au depasit competentele amanand judecarea sesizarii USL privind comasarea alegerilor Despre rolul Curtii Constitutionale a Romaniei in regimul Basescu-Boc se poate spune orice numai ca este garantul respectarii legii fundamentale a tarii, nu.
Sorin Rosca Stanescu ) Daca Guvernul Boc ar fi facut mai putine erori si daca recesiunea mondiala, si mai ales cea europeana, nu ar fi continuat, PDL ar fi fost interesat de organizarea cat mai tarziu a alegerilor.
Dorinta PNL din ultima perioada de a schimba legea alegerilor locale si optiunea pentru votul in doua tururi este un subiect introdus artificial pe agenda publica.
Rezultatele alegerilor din 2004 au demonstrat cit se poate de limpede ca cetatenii si-au impartit voturile in mod egal intre cei doi adversari politici, Alianta DA si PSD.
google-analytics.com