Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (2.85 secunde)
Liderii PSD i-au mandatat, luni, intr-o sedinta informala, pe Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea si Vasile Dancu sa realizeze o analiza a unui posibil calendar al alegerilor anticipate si a consecintelor unui asemenea demers.
Secretarul executiv al Partidului Democrat-Liberal, Mircea Toader, a declarat azi la Galati ca PD-L propune ca primul tur al alegerilor locale sa se desfasoare pe 25 mai. ... "Partidul Democrat-Liberal m-a mandatat sa anunt ca propunerea noastra pentru desfasurarea alegerilor locale este 25 mai, adica intr-o duminica.
Primul tur al alegerilor locale va avea loc pe data de 1 iunie, iar turul doi pe 15 iunie, a decis miercuri Guvernul. ... Guvernul a adoptat patru hotarari prin care este stabilita data alegerilor locale, calendarul si cheltuielile alegerilor, precum si numerotarea circumscriptiilor electorale.
Biroul Electoral Central a decis, miercuri, anularea scrutinului de duminica din comuna ilfoveana Stefanesti si repetarea alegerilor din aceasta localitate, in 15 iunie.
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, dupa ce BEC a dat rezultatele finale la primul tur al alegerilor locale, ca PDL a obtinut acum mai mult decat a obtinut Alianta D.A la alegerile din 2004.
Reactia celor din Partidul Conservator a venit in urma unui zvon din presa, aparut in urma cu cateva zile, conform caruia unele partide ar dori amanarea alegerilor parlamentare. "Duminica trecuta a fost lansat pe piata zvonul ca anumite partide ar dori amanarea alegerilor.
Potrivit legii privind alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului, "aducerea la cunostinta publica a datei alegerilor se face cu cel putin 90 de zile inainte de ziua votarii prin publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, a hotararii Guvernului privind data alegerilor".
Institutul pentru Politici Publice critica Executivul pentru "limitarea dreptului fundamental de vot" a romanilor care nu se afla in localitatea de domiciliu la data alegerilor si solicita introducerea, pe buletinele de vot, a optiunii "niciun candidat" pentru cetatenii nemultumiti de oferta electorala.
"În cazul in care un partid politic cere anularea alegerilor, invocand frauda electorala, trebuie sa vina si cu acte doveditoare", a mai precizat Hertoiu.
Politistii si jandarmii sunt pregatiti pentru a preveni turismul electoral si alte forme de fraudare a alegerilor din 7 iunie. ... La randul lor, fiecare partid parlamentar romanesc mizeaza si pe propriile echipe mobile, special create pentru a se supraveghea reciproc si monitoriza evolutia alegerilor de duminica.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti, ca PNL a decis sa il sustina pe liderul PSD Mircea Geoana in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca se va negocia si semna un acord bazat pe principii liberale.
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Ciuvica despre comasarea alegerilor: "PDL pregateste marea sacosiada" Traian Basescu si PDL vor comasarea alegerilor locale si parlamentare pentru a forta, prin mita electorala data de primari, introducerea a cat mai multi pedelisti in Parlament, sustine presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
"Comasarea alegerilor ar fi un dezastru" Comasarea alegerilor locale si a celor parlamentare ascunde intentia puterii de a demara o sacosiada menita sa sustina din plin eforturile primarilor si ai candidatilor PDL, afirma presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, pentru Inpolitics.
Opozitia trebuie sa riposteze prin demisii daca PDL decide comasarea alegerilor Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, crede ca daca PDL decide comasarea alegerilor si adoptarea legii votului prin corespondenta opozitia ar trebui sa recurga la masuri "extreme" precum demisii din functii si boicotarea alegerilor, informeaza NewsIn.
"Prin comasarea alegerilor Basescu si PDL schimba regulile in timpul jocului" Prin comasarea alegerilor sau amanarea localelor, Traian Basescu si PDL vor sa schimbe regulile jocului, in timpul jocului, sustine analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Inlocuirea celor 41 de judete cu 12 regiuni, amanarea alegerilor locale si comasarea lor cu cele parlamentare Gandul informeaza: ... comasarea alegerilor si retrasarea colegiilor. In primul rand, reimpartirea teritoriala ar livra pretextul perfect pentru amanarea alegerilor locale in toamna.
Puterea face toate eforturile pentru "a-si asigura perpetuarea speciei" Prezent, marti seara, la Vaslui, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca actuala putere face toate eforturile pentru "a-si asigura perpetuarea speciei" in vederea ramanerii la guvernare, pe fondul promovarii ideilor de regionalizare, comasarea alegerilor si introducerea unui nou sistem de vot.
Toate masurile astea de care vorbeam, si care sunt masuri gandite clar pentru actuala putere fraudarea alegerilor - voturile din strainatate, povestea cu CNP-ul si altele - toate astea, in opinia noastra, sunt incercari, ca de la un nivel de zece la suta cat are Guvernul, sau 15-20 la suta, cat are PDL-ul sa incerce o castigare a alegerilor fie prin atacuri impotriva noastra, fie prin crearea unor aliante, uitati-va ce face UNPR-ul, uitati-va la incercarile de creare a unor diverse partide, care sa ciuguleasca de la noi, din zonele de periferie, sunt o multime de chestiuni care intra in strategiile astea si le stim.
De exemplu, amanarea prin comasare a alegerilor locale. ... In momentul in care Guvernul Boc, la ordinul Presedintelui Traian Basescu, va incerca sa forteze nota, pentru a modifica, in mod nedemocratic si neconstitutional, calendarul alegerilor ori legislatiei electorale, parlamentarii opozitiei nu se mai pot margini la obisnuitele proteste.
google-analytics.com