Antonie Solomon si-a manifestat ieri, printr-un comunicat de presa, nemultumirea fata de relatia cu membrii din conducerea PD-L si i-a criticat pe parlamentarii portocalii din Dolj ca nu sprijina investitiile din Craiova.

Solomon a dat de pamant cu pedelistii de frunte din judet, fara sa nominalizeze pe cineva anume. "Antonie Solomon este dezamagit de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, si de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. Totodata, Antonie Solomon isi exprima regretul in ceea ce priveste relatia sa cu ceilalti membri din conducerea PD-L Dolj", se arata in comunicatul de presa venit din partea primariei.
Documentul citeaza si parerea edilului-sef. "In fapt, nu a existat o strategie in aceasta campanie, iar asta s-a vazut in rezultatul obtinut la nivelul filialei. Raspunderea pentru acest rezultat apartine celor care au organizat campania, la care eu nu am luat parte. Si nu pentru ca nu mi-am dorit acest lucru, ci pentru ca altii au preferat s-o faca asa cum au crezut ei de cuviinta. In perioada urmatoare o sa analizez ce s-a intamplat la acest scrutin si o sa decid in consecinta", sustine primarul. Solomon i-a atacat si pe parlamentarii PD-L din Dolj. "Mi-au promis sprijin, au spus ca vor face lobby la ministere, sa sprijine investitiile din Craiova, dar au uitat repede de cine i-a insotit prin campanie. Nu eu am nevoie de sprijin, ci orasul din care ei au plecat la Bucuresti. (...) La Craiova, primarul e bun numai sa se plimbe cu ei pe strada, in campanie. Daca asa considera ei ca trebuie sa relationeze cu mine, raman primarul Craiovei si atat!", s-a ratoit Solomon la alesi.
Ohh, ce devastator!

Contactati telefonic de GdS, parlamentarii PD-L de Dolj s-au laudat cu ajutorul dat Craiovei si au spus ca o eventuala plecare din partid a lui Solomon ar fi o mare pierdere.
"L-am ajutat pe segmentul pe care am putut, la Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor. Nu ma simt vizat de aceste acuzatii. Am ajutat la reabilitarea a doua gradinite in Craiova", a spus Mihai Surpateanu, deputat din Craiova. Celalalt deputat, Constantin Dascalu, s-a laudat, de asemenea, cu ajutorul dat Baniei. "Am introdus amendamente, am obtinut fonduri pentru canalizarea din Popoveni. Probabil, se asteapta la mai multi bani. Sprijinul consistent o sa vina, acum a trebuit sa rezolvam problemele grave ale crizei. Poate trebuie imbunatatita comunicarea. M-as simti onorat sa am o comunicare permanenta cu el. Acum sunt, poate, chestiuni de moment. Au fost afirmatii in noaptea alegerilor ca la Craiova trebuia sa se scoata mai mult si nu stiu cum au fost duse mai departe aceste informatii. Eu nu cred poate lua decizia de a pleca din partid", a spus Dascalu.
Senatorul Gelu Visan a precizat ca stie ce simte Solomon. "Nici eu nu am fost cooptat in staff-ul de campanie si nici la negocieri. Intr-o anumita masura ii inteleg dezamagirea. Cred ca ar trebui consultat mai mult politic. Daca ar fi fost integrat in campanie, rezultatul ar fi fost mult mai bun. Ar fi devastator ca Solomon sa plece din partid", a spus Gelu Visan. Presedintele PD-L Dolj, senatorul Radu Berceanu, nu a putut fi contactat, in ciuda insistentelor.