Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (3.06 secunde)
Abia dupa 2007 lucrurile s-au mai precipitat, cu sase scrutine in trei ani consecutivi, iar rezultatul nu a fost deloc benefic nici pentru partide, nici pentru tara.
Mihaela Popa a fost presedintelui unui for interimar de conducere, intitulat Comisia de Organizare si Desfasurare a Alegerilor (CODA), infiintat in mai 2010, dupa ce fostul sef al filialei, Dan Carlan, a fost destituit din cauza rezultatelor inregistrate de PDL Iasi la diverse sesiuni de alegeri.
Doresc sa felicit colegii care si-au validat pozitia de europarlamentar in urma alegerilor din data de 25 mai. ... Cred in sustinatorii nostri, in viziunea lor asupra tabloului politic european si, implicit, national si doresc sa le multumesc pentru votul de incredere acordat in ziua alegerilor.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. ... Potrivit lui Ghergut, solicitarea de anulare a alegerilor prezidentiale a fost respinsa deoarece a fost gresit adresata, competenta sa solutioneze o astfel de sesizare revenind Curtii Constitutionale.
Pe de alta parte, acesta a aratat ca la nivelul judetului Satu Mare nu au fost semnalate suspiciuni privind fraudarea alegerilor.” Nu pot intelege pozitia lor referitoare la fraudarea alegerilor.
Posibilitatea declansarii alegerilor anticipate in cazul in care guvernul proiectat de Alianta D.A. ... sunt speriate de perspectiva alegerilor anticipate. ... Pe de alta parte, Viorel Hrebenciuc, lider al PSD, a declarat, dupa o intalnire cu conducerea UDMR, ca varianta alegerilor anticipate ar putea conveni “si PSD-ului“.
Biroul Executiv Judetean al PSD a dezbatut cauzele mai mult sau mai putin obiective care au dus la pierderea alegerilor locale, parlamentare si prezidentiale. ... Pierderea alegerilor locale a creat o mare tensiune la Rimnicu Vilcea. ... Toata organizarea alegerilor a fost facuta de domnul Ion Cilea.
3 la Senat, 8 la Camera In prezent, la Senat, din totalul de 137 de mandate atribuite in urma alegerilor din 2008, sunt ocupate 134, 3 posturi fiind vacante.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca sustine ca PC nu a luat inca o decizie in ceea ce priveste organizarea alegerilor anticipate. ... In seara zilei de joi, mai-marii liberali au hotarit, in cadrul Delegatiei Permanente, ca, daca se doreste integrarea in UE intr-un timp scurt, este nevoie de organizarea alegerilor anticipate.
Aurelian Pavelescu revine cu o noua plangere privind fraudarea alegerilor dupa ce, cu o saptamana in urma, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a dat solutie de neincepere a urmaririi penale apreciind ca faptele nu exista la plangerea depusa tot de el la 30 noiembrie 2004, cosemnatari fiind atunci Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu.
Cu toate ca adunarea liberala de la Casa Studentilor a fost declarata in prima faza nestatutara pentru ca in sala nu erau prezenti jumatate plus unu din membrii trecuti pe convocator, liberalii au reusit sa ocoleasca suspendarea alegerilor printr-o noua convocare, facuta o ora mai tarziu, la eveniment participand numai 620 de membri, fata de cei 1.800 trecuti pe liste.
In cererea de reexaminare, seful statului semnalase ca legea trimisa spre promulgare de catre Parlament completeaza dispozitiile generale privind organizarea si desfasurarea referendumului, in sensul interzicerii referendumului local sau national, simultan sau cu mai putin de sase luni inainte de data alegerilor prezidentiale, parlamentare, locale sau a alegerilor pentru PE.
Premierul Tariceanu a anuntat ieri ca va amana data alegerilor pentru Parlamentul European daca opozitia, in special PSD, si seful statului, Traian Basescu, nu renunta la demersurile privind organizarea referendumurilor pentru suspendarea presedintelui si pentru votul uninominal, potrivit NewsIn.
Deputatul PLD, Horatiu Buzatu sustine ca amanarea alegerilor pentru Parlamentul European reprezinta un plan "bine pus la punct" de presedintele PSD, Mircea Geoana, si de premierul Calin Popescu-Tariceanu. Parlamentarul doljean considera ca in cazul alegerilor PE este vorba de inca o colaborare "nefireasca" intre PSD si PNL.
Decizia premierului Calin Popescu Tariceanu de amanare a alegerilor pentru desemnarea romanilor din Parlamentul European a luat prin surprindere autoritatile judetene, care incepusera deja sa se pregateasca de scrutin.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, vorbeste si el despre un interval al organizarii alegerilor europarlamentare.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat luni ca organizarea alegerilor parlamentare odata cu localele, in iunie 2008, ar insemna alegeri anticipate, dar ca nu crede nimic din ceea ce afirma Calin Popescu-Tariceanu, pentru ca acesta s-a razgandit de prea multe ori.
Stabilirea datei alegerilor pentru Parlamentul European a reprezentat doar primul pas dintr-o serie de proceduri care trebuie indeplinite pana la 25 noiembrie. Modul de desfasurare a alegerilor pentru Parlamentul European nu difera insa foarte mult de scrutinul pentru Legislativul de la Bucuresti.
Stabilirea datei alegerilor pentru Parlamentul European a reprezentat doar primul pas dintr-o serie de proceduri care trebuie indeplinite pana la 25 noiembrie. Modul de desfasurare a alegerilor pentru Parlamentul European nu difera insa foarte mult de scrutinul pentru Legislativul de la Bucuresti.
google-analytics.com