La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. Sinei dinspre str. Iacob Andrei catre str. Alexandru Anghel.
Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S. Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Victima a ramas internata la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T. FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un moped marca Meiduo, pe aleea Buhusi dinspre str. Gura Ialomitei catre str. Buhusi.
Cand a ajuns la intersectia cu aleea Fetesti nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de P. Constantin de 23 de ani din jud. Prahova, care circula pe aleea Fetesti dinspre aleea Perisoru catre str. Postasului.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. FLORIN, care a ramas internat la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, conducatorul mopedului nu a putut fi testat, iar ambilor conducatori li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii clcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.05, G. FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW, pe str. Pucheni dinspre Calea Rahovei catre str. Tg. Ocna.
Cand a ajuns la intersectia cu str. Piatra Neamt, a intrat intrat in coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula pe str. Piatra Neamt dinspre str. Garoafei si al carui conducator auto nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea".
Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. Piatra Neamt a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane:
- I. Valentin de 20 de ani din Bucuresti, ocupant al locului dreapta fata in autoturismul marca BMW al carui conducator auto a parasit locul producerii, care de la spital a fost indrumat la domiciliu
- O. Florin de 20 de ani din Bucuresti, ocupant al locului dreapta fata in autoturismul condus de G. FLORIN, care de la spital a fost indrumat la domiciliu
- P. Viorel de 24 de ani din Bucuresti, ocupant al locului dreapta spate in autoturismul condus de G. FLORIN, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Conducatorul auto G. FLORIN a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 22.20, M. CRISTIAN de 21 de ani din Bucureşti, a condus un autoturism marca VW, pe bd. Camil Ressu dinspre str. Rm. Valcea catre str. Rm. Sarat.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si trafic, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Solenza, condus de V. Alexandru de 36 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie.
Din impact, autoturismul marca Dacia Solenza a fost proiectat in pietonii P. Ionel de 73 de ani din Bucuresti si P. Marilena de 67 de ani din Bucuresti, care se angajasera in traversarea strazii pe marcajul pietonal semnalizat cu indicatorul "Trecere pentru pietoni".
Totodata, autoturismul marca VW a mai intrat in coliziune cu un autoturism marca Renault, care se afla parcat pe partea dreapta a bd. Camil Ressu, după care a intrat in coliziune cu un alt autoturism marca Renault, parcat pe partea dreapta.
Din impact, unul dintre autoturismele marca Renault a fost proiectat intr-un autoturism marca Citroen, care se afla parcat pe partea dreapta a bd. Camil Ressu, iar celălalt autoturism marca Renault a fost proiectat intr-un autoturism marca Dacia, care se afla parcat in fata sa.
Din impact, autoturismul marca Dacia a fost proiectat intr-un alt autoturism marca Dacia, care se afla parcat in fata sa.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui P. Ionel, care de la spital a fost indrumat la domiciliu si ranirea usoara a lui P. Marilena, care de la spital a fost indrumata la domiciliu.
Conducatorul auto M. CRISTIAN a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.