Cautare

3171 de rezultate pentru "admitere liceu 2010" (2.95 secunde)
Educatia trebuie restructurata Reprezentantii Ministerului Educatiei ar trebui sa se gandeasca serios la reintroducerea admiterii la liceu și facultate, a declarat, joi, vicepremierul Liviu Dragnea.
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Companiile care vor finaliza procesul de admitere la tranzactionare pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) pana la sfarsitul acestui an vor fi scutite de la plata tarifelor de procesare si admitere la tranzactionare.
Titus Cristescu s-a nascut in anul 1944 si a absolvit un liceu (numit atunci Scoala Medie) din Calarasi in anul 1962, cand existau diferente semnificative fata de sistemul scolar de azi.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. ... • 18 iul 2009 - Sute de tineri moldoveni au stat la coada la Consulatul roman pentru a-si depune dosarele de admitere la studii in Romania.
Intrucat, dupa terminarea liceului in 1968, nu a reusit la prima incercare de admitere la Institutul de Arte Plastice, a ramas in Constanta, unde, pentru a-si imbunatati pregatirea, s-a inscris la scoala Populara de Arta, institutie care asigura conditii foarte bune, inclusiv modele si indrumare de specialitate.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Ca elev de gimnaziu si liceu am avut sansa sa invat in doua cladiri emblematice ale Calarasiului: ... 2, care functiona in localul fostului Liceu comercial din Piata Centrala si fostul Liceu teoretic nr. 2, actualul Liceu Mihai Eminescu.
am auzit ca nu ai reusit la admitere si vrem sa vedem de ce. ... Vocile l-au sfatuit sa dea admitere la arte decorative si nu la pictura, ramura pentru care se pregatea.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Astfel, pentru inscrieriea la liceu in 2007 au fost scoase la concurs aproximativ 2.459 de locuri, iar numarul candidatilor dupa prima sesiune de admitere au fost de doar 1.900.
Olimpic la literatura - In liceu, la Panciu, va remarcati in clasa? - Era un liceu real, singurul liceu care dadea bursa de internat. ... Fiind un liceu real, principala pregatire era la mate-fizica.
Din aceasta toamna, Maia este eleva la un liceu privat din Capitala. ... Pai ar fi cazul sa incercam sa mai trecem si noi pe la scoala in prima zi ca sunt la liceu!.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declarative politica intitulata "Admisi la liceu cu nota 1", pe care o puteti citi in continuare. ... Au trecut peste doua decenii de reforma in educatie si totusi foarte multi elevi au intrat la liceu cu note sub 5.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Ministerul Educatiei a decis ca, in calculul mediei de admitere in invatamantul liceal, ponderea mediei claselor V-VIII va reprezenta 20%, in comparatie cu 25% cum este in prezent. Admiterea la liceu se va realiza intr-o singura etapa computerizata, urmata de o etapa in care se vor analiza cazurile speciale.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
google-analytics.com