Cautare

2063 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (2.85 secunde)
Pe ultimele locuri s-au situat judetele Harghita, Covasna si Salaj. Cea mai mare pondere in structura imprumuturilor restante au avut-o creditele de consum, urmate de cele contractate prin intermediul unei carti de credit si cele in cont deschis.
Cele amenintate de catre conducerea actuala a CCIR sunt Camerele din Sibiu, Valcea, Arges, Neamt si Covasna. Vlasov ne-a explicat insa ca aceste amenintari sunt nelegitime, intrucat proiectele sunt ale Camerelor respective si banii li se cuvin de drept.
Judetele Harghita si Covasna sunt insa cele mai sarace in inventatori. Cel putin asa reiese din datele OSIM potrivit carora aceste doua judete sunt singurele din tara in care nu s-a inregistrat nicio cerere de brevet de inventie in ultimele noua luni.
Au mai primit bani judetele Maramures, Iasi, Ialomita, Harghita, Covasna, Constanta, Alba, Salaj, Suceava si Bihor. Banii alocati provin din Fondul de rezerva bugetara, aflat la dispozitia Guvernu-lui.
Urmeaza judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu, care au atras 81 de proiecte de investitii in valoare de 1,465 miliarde de dolari.
Cel mai mare grad de conformare, de peste 94%, a fost consemnat in judetul Covasna, iar cel mai redus, de circa 49,5%, in judetul Olt.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
Cele mai putine conturi sunt in judetele Covasna (1,02%), Ilfov (1,14%), Ialomita (1,25%), Bistrita-Nasaud (1,26%) si Giurgiu (1,35%).
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania, Daragus Attila, declara ieri Agentiei Mediafax ca circa 80% dintre locurile de cazare in pensiunile agroturistice au fost ocupate de 1 Mai la nivel national, iar in judetul Covasna acesta a fost de peste 90%.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
La polul opus, se afla judetul Covasna, unde ponderea firmelor care nu au prezentat situatiile financiare este de aproape 15%.
Planul de investitii pentru 2008 prezentat de Mihai Fercala cuprinde, pe langa modernizarea hotelurilor din Tusnad, Baile Felix, Covasna si Oglinzi (judetul Neamt), si construirea de hoteluri noi.
In orasul Baraolt din Covasna vor incepe lucrarile la 28 de locuinte, iar in comuna Maieru, Bistrita-Nasaud, vor fi construite 24 de apartamente.
de doua ori mai mult decât în Dâmbovita, Mehedinti, Gorj, de patru ori mai mult decât în Covasna si cu putin peste nivelul creditelor din Prahova si Brasov.
In urmatoarea etapa, care se va concretiza pana la inceputul anului 2010, vor fi aduse linii de productie care deja sunt in functiune, fie de la fabrica QAB de la Bucuresti, fie de la unitatea din Covasna, fie de la alte unitati de productie ale companiei americane din afara tarii.
Cel mai ridicat nivel al ratei somajului a fost atins de judetul Vaslui (8,8 la suta), urmat de judetele Mehedinti (8,5 la suta), Covasna (7,5 la suta), Teleorman (7,2 la suta) Caras-Severin si Ialomita (6,0 la suta) si Alba (5,9 la suta).
Laboratorului ii sunt arondate nu mai putin de sapte judete, respectiv Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Covasna, Brasov, Neamt si Iasi, care sunt obligate acum sa efectueze o buna parte din analizele specifice la Galati.
In judetul Suceava, inghetata de visine Alpin era expirata de circa cinci zile, in judetul Mures, chiflele multicereale precoapte, congelate si branza topita TOAST erau expirate de doua zile, cornulete cu susan expirate de o zi, prajituri si fursecuri expirate de cinci zile, iar in judetul Covasna, pralinele Magnat, ciocolata Milka, biscuiti Germino, biscuiti Dominica, sana Milli si Metios, iaurt Campina si unt Markenbutter erau toate expirate.
Bucurestenii au fost urmati in clasament de populatia si firmele din judetele Cluj, care au imprumutat echivalentul a 8,4 miliarde lei, Timis (7,07 miliarde lei), Constanta (6,87 miliarde lei) si Brasov (5,78 miliarde lei).In total, locuitorii si firmele din Bucuresti si din cele patru judete mentionate au luat aproximativ jumatate din creditele acordate de banci in toata Romania pana la jumatatea acestui an.La polul opus s-au situat persoanele si companiile din judetele Covasna, care s-au imprumutat in lei si valuta cu echivalentul a doar 939 milioane lei, Giurgiu (1,04 miliarde lei) si Tulcea (1,18 miliarde lei), se mai observa in raportul despre comportamentul financiar al populatiei si firmelor publicat de banca centrala.Firmele din capitala si bucurestenii se afla pe primul loc si in clasamentul restantierilor, cu datorii neplatite la banci de 488 milioane lei.Urmatorii in clasamentul restantelor sunt firmele si populatia din Brasov, cu datorii de 138 milioane lei, urmati de Timis (78 milioane lei).
Insa problema este ca, spre exemplu in sudul Moldovei (Galati, Braila, Vrancea sau Buzau) unde puterea calorica este de calitate superiora, pretul gazului este mai mare fata de centrul tarii (in Prahova, Brasov, Covasna si Sibiu).
google-analytics.com