Cautare

2063 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (4.51 secunde)
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
Judetele Covasna, Harghita si Mures sunt la cheremul sefilor de deconcentrate numiti de Marko Bela si colegii sai. Profesionalismul a murit demult.
Harghita, Covasna si Mures. "Eu am vorbit despre redesenarea regiunilor de dezvoltare, am vorbit despre posibile scenarii in care Tinutul Secuiesc ar fi impartit in mai multe regiuni de dezvoltare", a declarat Toro Tiberiu, presedintele executiv al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, sambata seara la Antena 3.
Scolile din Covasna primesc 1,8 milioane de lei, iar cele din Harghita 1,4 milioane de lei. Cabinetul Boc darnic cu primariile PD-L Nu este prima oara cand in aceasta toamna Cabinetul Boc aloca sume mai mari cu dedicatie pentru liderii locali PD-L si UDMR.
Nu a fost uitat nici UDMR, judetul Covasna - desi unul din cele mai mici judete din tara, dar avand Consiliul judetean condus de un membru UDMR - a primit 3500 mii lei, Consiliul Judetean Harghita a primit 2000 mii lei iar Consiliul Judetean Mures 2000 mii lei." a mai declarat senatorul argesean.
El a adaugat ca orice parlamentar si orice cetatean care vrea binele Romaniei trebuie sa ajute USL sa schimbe Guvernul Boc, intrucat acesta "este nociv nu doar pentru opozitie, ci pentru toti cetatenii Romaniei - pentru cetateanul roman de origine maghiara din Harghita sau Covasna, ca si pentru cetateanul roman din Timisoara sau din Botosani".
Favoritul pentru fotoliul de presedinte al UDMR este Kelemen Hunor, care a reusit sa-si atraga sprijinul celor mai puternice organizatii ale partidului: Mures, Covasna, Harghita, Satu Mare, Salaj, Bihor si Oradea.
Deja aceasta varianta este aproape certa in mai multe judete, precum Harghita si Covasna. Cum se va desfasura insa campania USL in cazul in care partidele vor decide sa mearga pe un candidat comun la presedintia Consiliului Judetean, de exemplu, dar sa-si sustina fiecare candidatul propriu la primarie?
In conferinta de presa sustinuta, duminica, in statiunea Covasna, presedintele Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa secretarului general al PDL, Vasile Blaga.
Eu raman la parerea ca anuntul cel mai important facut de Traian Basescu in timpul recentei conferinte de presa de la Covasna este cel al organizarii unui referendum pentru aprobarea modificarii Constitutiei simultan cu alegerile locale din 2012.
Eu raman la parerea ca anuntul cel mai important facut de Traian Basescu in timpul recentei conferinte de presa de la Covasna este cel al organizarii unui referendum pentru aprobarea modificarii Constitutiei simultan cu alegerile locale din 2012.
Desi presedintele Traian Basescu a declarat ca planul de reorganizare a Romaniei va fi stabilit de majoritati parlamentare, nu de minoritati si ca nu este partizanul concentrarii intr-o regiune a unei minoritati, realitatea este cu totul alta.Una dintre viitoarele regiuni va reuni judetele Harghita, Covasna si Mures, reinviind ideea stalinista a lui Gheorghiu Dej - Regiunea Mures Autonoma Maghiara.
UDMR-ului i se da satisfactie prin gruparea judetelor Mures, Harghita si Covasna intr-o structura ce reproduce fosta Regiune Autonoma Maghiara si unde nu ar fi probleme pentru formatiunea etnica de a castiga majoritatea in administratia locala.
Adica, daca populatia maghiara este majoritara in judetele Harghita sI Covasna, statul n-ar putea sa inglobeze teritoriile respective in judete mai mari, cu populatie romaneasca, astfel incat maghiarii sa devina minoritari sI, mai mult, sa fie subreprezentati in Parlament.
In al doilea rand, ca ar da Uniunii orasele Brasov si Sibiu alaturi de Covasna, Harghita si Targul Mures. Pedelistii le baga insa mortul in casa udemeristilor.
USL isi va desemna candidati si in judetele Harghita si Covasna, insa fara miza, zona fiind dominata de UDMR. Potrivit unor surse liberale, PNL si PSD ar fi decis ca fiecare sa desemneze candidati pentru cate un judet.
USL isi va desemna candidati si in judetele Harghita si Covasna, insa fara miza, zona fiind dominata de UDMR. Potrivit unor surse liberale, PNL si PSD ar fi decis ca fiecare sa desemneze candidati pentru cate un judet.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Astfel, pentru unicul motiv de a pastra puterea cu orice pret, Guvernul nu numai ca face concesii de neinteles gen invatarea istoriei si geografiei in limba maghiara, nu numai ca nu reactioneaza in nici un fel atunci cand pe teritoriul tarii se introduce un mijloc de plata alternativ in asa-numitul Tinut Secuiesc dar s-a hotarat chiar sa participe activ la atacarea suveranitatii nationale prin schimbarea siglei Inspectoratului Judetean de Politie Covasna (!).
Pozitia UDMR o cunoasteti foarte bine, deoarece in acest fel reprezentarea UDMR s-ar reduce doar la Harghita, Covasna si o parte din Mures.
google-analytics.com