Cautare

2063 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (3.33 secunde)
Chiar nu realizeaza nimeni faptul ca, exceptie facand Harghita si Covasna, poate Alba, toti presedintii de consilii judetene sunt ai USL sau PSD?
Cunoscuta artista a tinut sa transmita un mesaj de sustinere fata de tanarul candidat propus de USL pentru colegiul de deputat la Sfantu Gheorghe, Emil Pantelimon, presedintele TNL Covasna si PNL Sfantu Gheorghe.
E el la Covasna? Hop si ea acolo, de mana cu unul Cocos, cu care circula zvonul ca ar avea o relatie de afaceri.
Orice Guvern, banuiesc, din lume are cativa demnitari, nu prea multi, dar le stabilim rangul, consilier prezidentiali care e la rang de ministru, pentru astia tin 20, 30, 50 de apartamente si din cele Dumnezeu stie cate vile de protocol tinem zece vile ca presedintele, presedintele Camerei, al Senatului, primul-ministru sa mearga la Neptun, la Predeal sau la Covasna, daca e cazul, zece vile, restul absolut toate celelalte sa le vindem", a spus Ponta la Realitatea TV.
Este vorba despre asa-zisul steag secuiesc, "fabricat" de unguri si amplasat ilegal, tot de catre maghiari, pe institutiile Statului Roman, din judetele Covasna, Harghita si Mures, precum si pe o primarie a unui district din Budapesta.
Recentele pozitii exprimate de Tokes la mitingul secuilor din Covasna si Hargita, in care, sub amenintarea escaladarii actiunilor de protest, isi aroga rolul de negociator cu statul roman pentru aparitia unui teritoriu etnic care sa se auto-guverneze, completeaza lista celor peste 100 de interventii publice profund anticonstitutionale si anti-romanesti.
Toate judetele, cu exceptia Calarasi, Harghita, Covasna si Alba, mi se pare, in rest, peste tot si Clujul . In aceste conditii, nu cred eu ca trebuie sa intram de-acum in batalia asta.
Nimeni, nimic, niciun decident politic, nu mai tine cont de cei aproximativ 200.000 de romani din judetele Harghita Covasna si Mures, care se impart intre diferitele partide romanesti.
Pe de alta parte, Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania are majoritatea in Covasna si Harghita.La Ilfov se inregistreaza o situatie particulara.
Mai intai, ambasadorul american de la Chisinau a facut afirmatii brutale legate de perspectivele reunificarii iar, apoi, in Covasna, ambasadorul Klemm s-a fotografiat cu steagul TARII SECUILOR.
Incidentul din Covasna a marcat implinirea a 5 ani de parteneriat strategic!) o aplica in zona, mai ales daca o alaturam declaratiilor colegului de la Chisinau al domnului Klemm.
Iulian Leca) Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a aparut intr-o poza infasurat in steagul secuiesc, fiind flancat de primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, si presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor.
Judetele in care s-au realizat proiecte prin RICOP sunt Bacau, Iasi, Neamt, Vaslui, Braila, Buzau, Galati, Arges, Dambovita, Teleorman, Dolj, Gorj, Olt, Hunedoara, Valcea, Brasov si Covasna.
Controlul a avut loc in zone defavorizate din judetele Alba, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Gorj, Maramures, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava si Tulcea.
Ea ne-a explicat ca cei mai multi sunt romani care prefera sa dea 300 - 400 de euro ca sa-si petreaca Sarbatorile de iarna in Brasov, Sibiu, Covasna sau Neamt.
Desi trecuti de partea Puterii, senatorii UDMR au decis sa treaca peste orice fel de rivalitati si i-au oferit presedintelui Senatului o farfurie din ceramica din judetul Covasna.
Pornind de la schema- pilot de investitii PHARE CES 2003 implementata in judetele Alba, Mures, Sibiu, Harghita, Covasna, Brasov, programul PHARE CES 2004 a fost ajustat si extins intr-un program multianual de investitii in domeniul mediului, la nivel national, asa cum se mentioneaza in Planul National de Dezvoltare.
Pana in prezent, s-au inscris in acest program structuri de cazare din statiunile Amara, Baile Felix, Baile Govora, Baile Buzias, Baile Herculane, Covasna, Olanesti, Praid, Saturn, Sangeorz Bai, Sinaia, Slanic Prahova, Tusnad si Vatra Dornei.
Cele mai putine conturi erau deschise, in martie, in Covasna, 281.721 de conturi si in Giurgiu, 240.207 de conturi.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
google-analytics.com