Cautare

2063 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (4.92 secunde)
Cele mai importante agentii de turism din Slatina mai au putine bilete pentru statiunile Herculane, Felix, Olanesti, Caciulata, Govora sau Covasna, pentru prima parte a lunii septembrie.
In judetul Covasna, in mediul rural au fost stranse 11,03 tone de dsteuri de echipamente electrice si electronice, iar in cel urban - 6,82 tone.
Cele mai putine companii in incetare de plati sunt in Teleorman si Alba, cate 56, Giurgiu - 72, Covasna - 82 si Ialomita - 89.
Cel mai ridicat nivel al ratei somajului a fost atins in judetul Vaslui, de 10,3%, urmat de Mehedinti (9,8%), Teleorman (8,6%), Dolj (8,5%), Gorj (8,0%), Covasna (7,9%) si Alba (7,9%).
Cel mai ridicat nivel al ratei somajului a fost atins in judetul Vaslui, de 11%, urmat de Mehedinti (10,3%), Teleorman si Dolj (9%), Alba (8,3%), Gorj si Covasna (8%).
1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Sangeorz, Sarata Monteoru, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Ocna Sugatag, Olanesti, Predeal, Pucioasa, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.
De asemenea, kurtos kalacs cu producatori din Covasna si Harghita este un produs pentru care se doreste protectia de calitate si pentru care, probabil, se va incheia o protectie transfrontaliera cu Ungaria, care si-a exprimat dorinta de a face dosar comun cu Romania", a precizat Lucia Romanescu.
Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Calarasi, Arges, Olt, Buzau, Valcea, Gorj, Mehedinti, Ialomita, Mures, Constanta, Neamt, Vaslui, Iasi, Timis, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Covasna, Teleorman, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud and Maramures.
600 de agentii partenere in toata tara si prin 6 agentii proprii in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Baile Felix, Covasna si statiunea Saturn.
Niveluri ridicate ale somajului sunt si in Ialomita (12,85%), Alba (12,45%) si Covasna (12,23%). Din totalul somerilor inregistrati la nivel national, 462.289 sunt someri indemnizati, iar 302.996 neindemnizati.
Potrivit sefului Departamentul de Politici Economice si Financiare al Partidului Social Democrat, acest aspect a fost abordat in cadrul intalnirii zonale cu reprezentanti PSD din sectorul economic din judetele Harghita, Covasna, Alba, Cluj, Sibiu si Mures, joi, la Targu Mures.
Zona de Centru, adica judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu, este cea mai bogata regiune din Romania cu exceptia Bucuresti-Ilfov, ocupand locul 19.
Vizitatorii targului vor mai putea cumpara legume proaspete de Izbiceni (Olt), branza din lapte de vaca, oaie si capra cu derivate (cascavele - afumate si neafumate, telemea, urda dulce si sarata, burduf simplu si in coaja de brad, specialitati de branza cu verdeturi, casuri - branza fermentata in mod traditional - oferite de producatori din Fundata (Brasov), Jina Sibiului, Galati, Asau/Bacau si Topoloveni/Arges), carne si preparate din carne (carnati, pastrame, afumaturi), precum specialitati din rata, gasca si jigo de berbecut, specialitati secuiesti, pastrame si carnati din carne de vanat, pastrame si carnati din oaie, salamuri, parizer, carnati, toba, muschiulet crud afumat -produse traditionale romanesti oferite de producatori din Covasna, Suceava, Botosani si Galati.
La polul opus, judetele cu cel mai redus fond locativ sunt Covasna (87.492 locuinte), Tulcea (94.525), Salaj (99.582).
Grupul Olympus este prezent in Romania din 1999 printr-o unitate de procesare a laptelui in Baraolt, judetul Covasna. In perioada 1999-2011, grupul a investit in Romania 70 milioane euro.
Grupul Olympus este prezent in Romania din 1999 si mai detine o fabrica de procesare a laptelui in Baraolt Covasna.
Cel din Targu Secuiesc, judetul Covasna, amplasat pe str. N. Balcescu, nr.2, bl.47, sc.C-D-E, ap.5-6, are o suprafata totala de 307 mp, suprafata de vanzari fiind de 196 mp.
Marius Doroftei) Sepsi OSK a obtinut o victorie istorica, formatia din Covasna reusind sa treaca pe teren propriu de vicecampioana FCSB.
18 cadre didactice de la scoli din Arad, Brasov, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramures, Timis si Tulcea participa, în aceste zile, la un seminar organizat de Microsoft în localitatea Aninoasa, Valea Jiului, unde învata modul în care sa utilizeze tehnologia în mod creativ, la clasa.
Astfel, primii care au renuntat la browserul Microsoft sunt locuitorii Harghita, Alba si Hunedoara (in care Mozilla are cea mai mare cota), dar si cei din Arad, Bihor si Covasna.
google-analytics.com