Cautare

2077 de rezultate pentru "rezultate test pshilogic" (2.73 secunde)
"Este o sesiune care este un adevarat test pentru Camera superioara a Parlamentului Romaniei. Stiu ca intr-o campanie electorala este intotdeauna un adevarat test.
Raspunsurile la aceste intrebari reprezinta un puternic test de responsabilitate pe care conducerile partidelor implicate nu mai pot nicicum sa-l ocoleasca. Este, poate, cel mai important test al unor lideri politici din ultimele doua decenii, intrucat acest raspuns are doua roluri esentiale:
Este un test la care partidul l-a supus", a mai spus vicepresedintele PSD. Daca traim intr-o societate democratica, cum poti impune unui om sa taca pentru sase luni?
Chiar si in ziua votului, Mircea Geoana declara ca e posibil ca majoritatea sa se modifice, declarand ca votul motiunii simple e un test in acest sens. ... Motiunea simpla pe care o vom discuta in cursul acestei zile va fi un prim test.
Este in acelasi timp si un test pentru electorat, daca mai poate suporta guvernarea PDL, care a provocat atatea suferinte categoriilor cele mai largi de cetateni.
Punctul surpriza oferit de dealer l-a constituit un drive test cu noua Corolla avind trei tipuri diferite de motorizare, astfel incit „gustul” condusului la volanul noii Corolla sa poata fi desavirsit.
"Test the best" Sub aceasta lozinca Cefin Romania a organizat, in zilele de 4 si 5 aprilie, sesiuni de test drive pe un traseu de 70 km lungime, astfel incit presa de specialitate si clientii sa poata testa calitatile noului model.
DRIVE-TEST Un drive-test cu Fabia va oferi o imagine completa a schimbarilor pe care le aduce noul model. Nu degeaba sloganul ales pentru Noua Skoda Fabia este "Love at first drive".
GdS a avut în drive test un model Chevrolet Epica full. Concluziile? Surprinzator de favorabile.
Aeroportul militar Ghedi din Brescia a fost scena unui eveniment iesit din comun, o cursa de acceleratie între un avion de vânatoare Tornado si un Lamborghini Reventon, condus de un sofer de test al producatorului auto italian.
Dupa ce ati reusit sa treceti de proba interviurilor, cei mai multi angajatori va vor mai supune unui ultim test - proba de lucru.
Drive-test si traineri de la divizia "M" Automobile Bavaria, reteaua de dealeri BMW, nu s-a multumit sa prezinte în vorbe noile tehnologii EfficientDynamics, ci a organizat si sesiuni de test prin care sa demonstreze calitatea si eficienta acestor masuri.
si in cadrul caruia pasionatii de masini fabricate de celebrul producator german Mercedes au ocazia sa testeze, in premiera, o serie de modele dintre cele mai exclusiviste, care nu au fost niciodata incluse intr-o campanie de drive test.
De asemenea, vizitatorii expozitiei de ambarcatiuni de agrement de la Mangalia vor avea ocazia sa participe si la test-drive-uri cu modelele de veliere Bavaria expuse.
Mai mult, angajatii bancii in cauza solicita "efectuarea unui test psihologic anual pentru tot personalul", mirati probabil de anumite decizii care se iau acolo.
Noi am avut parte in timpul drive test-ului de motorul pe benzina care dezvolta 69 de cai-putere. Din acest punct de vedere Ford a intuit perfect reteta pentru o masina mignona de succes.
Jurnalisti din Belarus, Bosnia, Croatia, Macedonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia au participat, pe 14 mai, la un drive-test organizat de Ford Europa in Germania, in apropierea orasului München.
Romania reprezinta in prezent un test pentru UE, Fondul Monetar International (FMI) si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care au reusit anul acesta sa ajute la evitarea unei crize bancare in Europa Centrala si de Est, comenteaza The Times, in editia electronica de marti.
Primul test cu Citroen C4 a confirmat tendintele lansate de marca franceza odata cu noua generatie C5. ... In cadrul test drive-ului, am condus cele mai puternice motorizari:
Primul test cu Citroen C4 a confirmat tendintele lansate de marca franceza odata cu noua generatie C5. ... In cadrul test drive-ului, am condus cele mai puternice motorizari:
google-analytics.com