Cautare

2076 de rezultate pentru "rezultate test pshilogic" (4.05 secunde)
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
CIA era ingrijorata in special de potentialele aplicatii operationale ale rezultatelor acestor cercetari, rezultate pazite de rusi cu strasnicie. ... Prima experienta de acest tip a avut loc pe 22 februarie 1972, cu rezultate incurajatoare.
Biopsia pielii Este un test bun pentru confirmarea diagnosticului definitiv. ... Studii recente au demonstrat ca medicatia combinata da rezultate mult mai bune decat utilizarea unui singur medicament. ... In prezent se fac studii clinice si cercetari si se spera ca noile vaccinuri sa aduca rezultate mai bune.
Premierul Boc doreste asumarea raspunderii Guvernului pe legile salarizarii, pensiilor si educatiei, urmarind astfel sa faca un test al Coalitiei de guvernare.
Noul Guvern din Romania a castigat ieri primul test electoral de cand a preluat puterea luna trecuta, alegatorii romani transmitand un mesaj clar ca s-au saturat de masurile de austeritate, comenteaza presa internationala citata de Mediafax.
Într-adevar, statul nu poate obliga oamenii sa-si doneze produsele electrice si electrocasnice vechi, aceasta directiva încercând, în primul rând, pe termen lung, sa realizeze un echilibru între legislatia si mentalitatea europeana si cea româneasca.De-a valma!Ziua de 3 noiembrie nu a avut la Craiova rezultate spectaculoase.
Magda Marincovici) La inceputul lunii martie, la Congresul anual al Societatii Americane de Endocrinologie de la San Diego, cercetatorii de la departamentul de medicina al Universitatii Arkansas (SUA) au prezentat excelentele rezultate obtinute de cainele Frankie, dresat pentru a decela compusii organici volatili, specifici cancerului de tiroida, din esantioane de urina.
Ei au mai constatat ca persoanele adulte care privesc la televizor aproximativ patru ore zilnic aveau, de asemenea, rezultate slabe la aceste teste.
OZN-uri, un test militar secret, gunoaie zburatoare? ... Bineinteles ca i s-a replicat ca nici pe departe nu a consultat toti expertii si ar putea cere, de pilda un "test de triangulatie", pentru a determina exact distanta.
Vi se va face o electrocardiograma si probabil un asa-numit test de efort. Acest test va va cere sa faceti un efort gradat, supravegheat, cu ajutorul unei biciclete medicale sau al unui covor rulant, timp in care activitatea inimii dumneavoastra va fi urmarita.
prelevari pentru teste bacteriene, micologice, parazitologice, scotch test, biopsii, colonoscopie, manometrie anorectala etc. ... Testul de diagnostic este scotch-test. Boli cu transmitere sexuala:
Si, chiar daca pescarusii morti nu ar fi iesit pozitiv la test, ideea este ca oricum trebuia sa existe viteza si disponibilitate de reactie.
Celalat test este un test de sange folosit pentru a detecta o substanta secretata de prostata numita antigen specific prostatei (PSA).
Noi tratam aceasta propunere ca pe un test pentru clasa politica, test care sa arate ca liderii politici doresc cu adevarat binele tarii", arata Gusa in apel.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, duminica, la lansarea cartii sale,"Unificarea dreptei", ca al doilea tur al localelor reprezinta "un test extraordinar", aratand ca batalia pentru Bucuresti nu este doar batalia pentru Capitala, ci este batalia pentru Romania.
Partidul de centru-dreapta al lui Silvio Berlusconi (foto) a castigat detasat alegerile regionale din Sardinia, primul test electoral pentru premier la aproape un an de la venirea la putere, potrivit rezultatelor publicate marti dimineata de ANSA.
"Este, pana la urma, primul test al acestui Guvern. ... Este primul test de imagine si de credibilitate al acestui Guvern.
google-analytics.com