Miercuri a fost lansat in Romania noul Iveco Stralis AS, evenimentul fiind marcat prin trei manifestari de mare amploare care au avut loc la sediul Cefin Romania, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Debutul "Caravanei Internationale de Sud" marcheaza practic lansarea noului model de autotractor Iveco Stralis AS, dar si semnarea protocoalelor de achizitie a unor loturi de 200, respectiv 30 de autotractoare Iveco Stralis AS de catre societatile Guler Com Imex si Dunca Expeditii.

Noul model de autotractor Stralis AS indeplineste toate cerintele clientilor, pornind de la costurile scazute de intretinere, dar si in ceea ce priveste cabina camionului, unde soferul isi petrece cea mai mare parte a timpului. Spatiul este ergonomic si sigur in orice conditii de sofat, oferind izolare fonica interioara si sistem de aer conditionat. In plus coloana de volan cuprinde butoane de control pentru frina de motor, pilot automat, radio si selector pentru treptele de viteza.

Donald Graham, directorul de vinzari si marketing din cadrul Iveco, ne-a declarat ca vinzarile din Romania reprezinta 30% din vinzarile pentru aceasta zona a Europei.

"Test the best"

Sub aceasta lozinca Cefin Romania a organizat, in zilele de 4 si 5 aprilie, sesiuni de test drive pe un traseu de 70 km lungime, astfel incit presa de specialitate si clientii sa poata testa calitatile noului model. Dotat cu un motor de 560 CP si o cutie de viteze automata de generatie superioara, adaptata la caracteristicile noilor propulsoare Euro 4/5, Stralis, cu noua cabina Active Space, disponibila in trei variante de echipare, constituie un puternic competitor pentru firmele care produc acest gen de camioane.

Caravana initiata zilele trecute a pornit la drum cu o impresionanta flota de 100 de autotractoare care vor strabate 26 de tari, urmind sa ajunga si in Galati pentru o prezentare. Noul model Stralis va fi disponibil pentru societatile interesate prin firma Cefin Romania, importator al produselor Iveco, care domina piata romaneasca de profil, fiind cel mai mare furnizor de servicii integrate in domeniul transportului de marfuri si persoane prin diviziile sale specializate.

Noul Stralis AS a putut fi admirat pentru prima data in Romania la prezentarea organizata de Cefin Romania, cu aceasta ocazie fiind inregistrat si un record, doua dintre cele mai puternice firme de transport din Romania, Guler Com Imex si Dunca Expeditii, semnind contracte de achizitie pentru 230 de autotractoare din noul model.