Cautare

2077 de rezultate pentru "rezultate test pshilogic" (5.11 secunde)
Sorin Oprescu a declarat ca, desi Pasajul Basarab este finalizat din punctul de vedere al testelor si al carosabilului si poate fi redat circulatiei, in urma solicitarii proiectantului spaniol, Pasajul mai trebuie supus unui test suplimentar.
Apoi, candidatii sunt testati la "calcul matematic, intelegerea textelor, transfer analogic, chestionar comportamental, test de dexteritate, test de inspectie de calitate".
Presiunea publica face din construirea autostrazilor un test pentru politicieni. Partidele au prins din zbor dorinta alegatorilor, in programe electorale ramase neonorate.
A fost un test bun pentru noi, pentru ca orice amical in compania unei echipe puternice aduce un plus".
Adversarele la podiumul Olimpiadei se intalnesc, in cadru amical, la un ultim test ce constituie, de altfel, si un criteriu de selectie pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Londra.
Aceasta oferta este de fapt un test: ... Totusi, dupa acest test se va sti daca publicul francez este pregatit sa accepte oferte de acest fel, care propun descarcarea unui numar nelimitat de melodii atata timp cat se plateste un abonament.
De la lansarea versiunii de test care momentan este pentru un numar limitat de utilizatori, Google+ a strans milioane de utilizatori, potrivit lui Eric Schmidt presedintele Google.
Directorul executiv Networks and Access Technology al operatorului australian Telstra, Mike Wright, a confirmat ca Telstra va incheia un parteneriat cu Ericsson pentru o versiune de test a tehnologiei de transmisie a date video prin LTE in a doua jumatate a anului 2013.
Cereti doctorului un test pentru stabilirea indexului glezna-brate (ABI = ankle-brachial index), care necesita un aparat cu ultrasunete si o bratara pentru masurat tensiunea, care compara tensiunea la nivelul gleznei cu cea la nivelul bratului. ... Cereti doctorului dvs un test ADN pentru a vi se identifica genotipul ApoE4.
Autorul studiului Gareth Hagger-Johnson a declarat, intr-un comunicat de presa, ca un simplu test de reactii in perioada adulta poate prezice, indiferent de varsta, sex si alti factori, rata de supravietuire a unei persoane.
"Avand in vedere riscul mare care, din pacate, este prezent in foarte multe cazuri, MAI ALES IN PRISMA CRESTERII VARSTEI MATERNE- le rugam pe viitoarele mamici si pe toti parintii sa se gandeasca la viitorul copiiilor si sa faca un astfel de test, prin metoda Fetal Medicine Foundation, impreuna cu BRAHMS KRYPTOR.
Daca nu stiti ziua exacta in care ar trebui sa aveti ciclul menstrual, atunci puteti face un test de sarcina la 21 de zile din ziua in care ati avut contactul sexual. ... credeti ca sunteti insarcinata, repetati testul dupa o saptamana de la esuarea primului test.
Pentru a evalua impactul jocului asupra vietii lor sociale, cercetatorii au masurat memoria pe etape a participantilor la test, placerea si motivarea, starea lor de bine in general. Concluziile acestui test arata ca jocul pe Ipad are efecte pozitive asupra pacientilor.
Testarea nivelului de hormon antimüllerian este un test de screening util la femeile cu risc ridicat de rezerva ovariana diminuata si la femeile care urmeaza o fertilizare in vitro.
Tanara in varsta de 21 de ani a mers la doctorul ginecolog pentru un simplu test Papanicolau. Specialistul care s-a ocupat de intreaga procedura a folosit insa, din greseala, acid acetic concentrat 100%.
Investigatii radioimagistice si de laborator Infectia cu Salmonella poate fi detectata recoltand o proba din scaunul pacientului suspectat, insa acest test de multe ori nu este de prea mare ajutor, deoarece majoritatea pacinetilor si-au revenit deja in momentul in care au rezultatul testului.
Cu ajutorul acestui test sunt excluse alte boli de piele care cauzeaza prurit, cum ar fi dermatita de contact alergica. ... Daca pacientul este alergic la una dintre substantele implicate in test, sub plasture va aparea o umflatura sau o reactie cutanata limitata.
In medie, doar unul sau doi copii cu Sindromul Down sunt nascuti, anual, in Islanda, cateodata datorita unui test prenatal eronat. Iata cum viata unui copil ajunge sa depinda de un rezultat al unui test genetic si de o alegere subiectiva a altora.
Acest sprijin va consta in decontarea unei proceduri medicale de test molecular in valoare de 17.000 lei/beneficiar, sub forma de voucher. ... Acest test este recomandat pacientilor recent diagnosticati cu cancer mamar, care au Estrogen si Progesteron pozitiv, in faza incipienta.
Electroencefalografia reprezinta un test adjuvant in diagnosticul de moarte cerebrala. ... electroencefalograma (EEG) nu reprezinta un test de cuantificare a inteligentei!
google-analytics.com