Cautare

2077 de rezultate pentru "rezultate test pshilogic" (2.77 secunde)
Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate.
Pe baza unei picaturi de sange, testul identifica anticorpii formati la contaminarea organismului uman cu HIV, primele rezultate aparand intre 15 si 30 de minute.
prin prezenta NATO ne asiguram securitatea, pentru ca nu putem vorbi de dezvoltare fara securitate, iar prin prezenta noastra in UE vorbim in primul rand despre intregrarea intr-un sistem economic performant care incepe sa dea rezultate si in viata de zi cu zi a romanilor", a spus seful statului.
Ce capcana pregateste puterea pentru USL Alegerile partiale de duminica reprezinta un test important pentru clasa politica, dar, pentru a se trage adevaratele invataminte de rigoare, cel mai important lucru e modul in care datele furnizate sunt interpretate de actorii politici.
In acest sens, in ultimii trei ani, fiecare caine din Danemarca a fost supus unui test ADN pentru determinarea rasei sale. Daca testul ADN realizat de un medic veterinar nu are rezultate concludente in privinta rasei, cainele va fi eutanasiat.
Flutur a comparat Agricultura cu "o fata saraca, dar cuminte si silitoare", ce a intrat in urma cu un an si cinci luni la liceu, iar in mai are Examenul de bacalaureat, fiind convins ca va promova acest test.
Dupa adoptarea unor criterii mai stricte la inceputul anului 2009, modelul Golf a fost supus unui nou test si a obtinut rezultate impresionante la toate cele patru categorii:
Completeaza quiz-ul, https://supertu.tefal.ro/quiz, arata-le prietenilor rezultatul, provoaca-i la test si poti castiga un premiu de la Tefal! ... Tefal, ingeniozitate acasa De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate.
Oltenii si-au mai dres moralul in ultimul test din Antalya, castigand cu 2-1 in fata sarbilor de la FK Rad Belgrad, chiar daca Petre Grigoras a avut cativa absenti importanti in atac:
"Nationala" se prezinta, azi, la penultimul test inaintea startului preliminariilor CM 2014 si, dupa 1-0 cu Elvetia, de saptamina trecuta, selectionerul a prins aripi. ... "Avem nevoie de rezultate pozitive pentru a ne prezenta cu moral bun la dubla cu Estonia si Andorra, din septembrie".
AMD a publicat saptamana trecuta rezultate obtinute intr-o aplicatie de testare de catre viitoarea familie de procesoare de server, Barcelona. Astfel, in POV (aplicatia de test), o configuratie de patru procesoare Barcelona, fiecare avand patru nuclee, a raportat un scor de 4000 de puncte.
Un jurnalist al cotidianului The Sun, ajutat de un sexolog, a realizat un test destul de haios in urma caruia se poate afla daca esti mai degraba un iubitor la tehnologiei decat o masina de facut dragoste. ... Rezultate:
Iar daca vederea este slaba, simpla vizitare a unui optician pentru un test si un posibil tratament, cel putin o data pe an, reduce in aceeasi masura sansele dvs.
Doar 9% dintre femei au efectuat un test Babes-Papanicolau in ultimii trei ani. ... Aceste rezultate trebuie folosite si duse mai departe.
O echipa de cercetatori francezi au realizat un test extrem de eficient, ce permite, cu ajutorul unei simple prelevari de sange, identificarea pacientilor susceptibili de a intra pe un tratament tintit contra cancerului pulmonar. ... Totusi, tratamentul nu a dat rezultate in cazul pacientilor care nu prezentau aceasta mutatie genetica.
Victor Velculescu, cercetator la Johns Hopkins University (SUA), care a revolutionat medicina, prin realizarea, in premiera mondiala, a unui test genetic, capabil de a stabili identitatea genetica a tumorilor.
Cele mai bune rezultate au fost folosite pentru analiza. Apoi, folosind tomograful, cecetatorii au scanat creierele tuturor. Au descoperit ca persoanele care s-au chinuit sa-si tina echilibrul timp de 20 de secunde aveau o boli ale vaselor mici cerebrale, chiar daca nu aveau simptomele clasice.
In vivo, virusul injectat in tumuri umane grefate la rozatoare a dat rezultate incurajatoare: ... Un test clinic, asteptat sa inceapa in curand, este extrem de important in conditiile in care arsenalul terapeutic contra acestui tip de tumori este foarte redus.
Leucemia limfoida cronica (LLC) este, in general, diagnosticata cu ocazia unui test de sange obisnuit. ... Pacientii cu aceasta forma severa a bolii obtin rezultate foarte slabe dupa chimioterapia traditionala.
Rezultate - Peste 3.000 de persoane, apartinand grupurilor vulnerabile, au beneficiat de servicii de reducere a riscurilor, asociate consumului de droguri injectabile si sexului neprotejat;
google-analytics.com