Cautare

1347 de rezultate pentru "rezultat" (6.41 secunde)
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie.
"Nu avem inca un rezultat final, asa ca e bine sa mergem acasa ", a spus dupa doar vreo zece minute Constantin Contac, trimitindu-si subalternii acasa si sperind cu glas tare ca artificiile se vor lansa dupa anuntarea rezultatelor.
Bucurestenii, in continuare ostili partidului de guvernamant Acelasi Ionel Blanculescu a mai afirmat ca PSD a recuperat din handicap si si-a recapatat credibilitatea la nivelul capitalei, ca urmare se asteapta "la un rezultat spectaculos” in urma scrutinului.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
Basescu a suparat Occidentul Varianta unui Guvern minoritar Alianta-UDMR este considerata de Severin mai mult teoretica, iar Guvernul rezultat ar fi unul instabil, ca urmare a luptei pentru putere intre PNL si PD, care ar putea conduce la alegeri anticipate.
A rezultat ca in septembrie au lipsit 8 deputati la sedintele in plen, 7 de la PSD si unul de la PNL.
Indiferent de rezultat si indiferent de preferintele fiecaruia, cetateanul roman are nevoie sa vada rezultate, are nevoie sa vada ca a contribuit la alegerea unei clase politice responsabile si profund indatorate celor care au ales, are nevoie sa vada noi politicieni care sunt capabili sa sparga stereotipia ce invaluie clasa politica vazuta ca un grup care actioneaza in scopul satisfacerii propriilor interese.
Tinta noastra este sa obtinem un rezultat incurajator care sa ne permita accederea cu un deputat in Parlament ", a declarat presedintele FDGR, Klaus Johannis.
Acum va trebui sa se multumeasca doar cu un rezultat de aproximativ 12%, pierzand aproape zece procente. In acelasi timp, in 2000 C.V.
Rezultatul este rezultat si trebuie luat ca atare, dar niste comentarii se pot face. In primul rand, democratia este cantitativa si nu calitativa.
De altfel, liderii celor doua formatiuni au avut ieri o videoconferinta cu presedintele partidului Adrian Nastase, care a laudat Botosaniul pentru rezultat.
El sustine ca nu doreste nici o functie in noul Guvern, desi i s-a propus, si a precizat ca PRM nu va participa la guvernare alaturi de Uniunea PSD+PUR. Un Guvern rezultat in urma unei fraude electorale nu va contine membri ai PRM, a spus Vadim Tudor.
In declaratia de presa pe care a facut-o, Iliescu a anuntat ca a convocat, pentru luni, noul Parlament rezultat in urma alegerilor din 28 noiembrie.
Atat ministrul Sulfina Barbu, cat si Ovidiu Iuliu Marian, seful Autoritatii Nationale pentru Turism, au continuat si de aceasta data sa dea vina pe hotelieri pentru ca nu au fost in stare sa castige licitatiile de inchiriere a plajelor, dar reactia vehementa si argumentele pertinente aduse de acestia au condus in cele din urma la un rezultat nul.
“Suntem consternati de rezultatele referendumului“, a declarat Gazda, adaugand ca, “dupa o lunga perioada de comunism, actualii guvernanti socialisti au trecut electoratul ungar printr-o spalare de creiere si de suflete si au dus o politica antinationala, care nu putea sa aiba decat un astfel de rezultat“.
Evident multumit de rezultat, presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu ne-a declarat, sambata seara, ca "referendumul s-a desfasurat intr-o maniera responsabila, civilizata, si doar cativa primari cu mancarici de jos - primarii din Eforie, Pantelimon si Topraisar - au incercat sa perturbe votul.
Ea a declarat ca este nedumerita de rezultat si intentioneaza sa ceara lamuriri comisiei care a luat decizia. (N.I.)
In momentul in care am vazut ca in Onesti, unde banuiam ca impactul unei aparari a locurilor de munca de la Rafo ar fi trebuit sa produca un rezultat foarte favorabil pentru candidatul PSD la prezidentiale, rezultatul a fost aproape egal intre Traian Basescu si mine, mi-am pus intrebarea daca eu am inteles corect preocuparile legate de Rafo, si de aici semnul de intrebare pe care il am in ceea ce priveste modul in care ma voi raporta personal la aceasta ordonanta pe care am initiat-o cu buna-credinta, in ideea ca aceste locuri de munca si viabilitatea unei companii romanesti, dincolo de eventuale raspunderi personale ale unor administratori, ar trebui sa reprezinte o preocupare pentru oricare dintre noi“, a explicat Adrian Nastase.
Vacaroiu a mai afirmat ca liderii de grup vor trebui sa “cada de acord“, in functie de algoritmul rezultat in urma alegerilor, si in legatura cu ponderea reprezentantilor fiecarei formatiuni in cele zece comisii comune pe langa diferite organisme internationale si cele 75 de grupuri parlamentare de prietenie.
Chestionat direct de ziaristi, Vasile Blaga a declarat totusi ca nu are de gand sa candideze pentru prima functie in timp ce Adriean Videanu, somat si el sa raspunda, nu a exclus posibilitatea dar a precizat ca decizia sa finala depinde de intrarea in cursa localelor bucurestene si, bineinteles, de rezultat.
google-analytics.com