Cautare

1347 de rezultate pentru "rezultat" (2.68 secunde)
Dupa acest rezultat, majoritatea sustinatorilor lui Vasile Blaga si-au retras candidaturile de la functiile de conducere pentru care pedelistii au votat ieri.
Conferinta Judeteana, la care sint asteptati si deputatii PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, va incepe la ora 16.00 si este deschisa oricarui rezultat.
"Am fost un constant critic, in toti acesti 20 de ani, a tot ce a rezultat din dl. Iliescu" sau "Am luptat cu Iliescu toata viata".
Surse bine informate sustin ca partidul astfel rezultat a beneficiat in prima faza de un procent de 10-11% din preferintele electoratului, ceea ce este destul de mult pentru un partid nou infiintat, dar ca este o dovada ca o astfel de mutare nu este deloc de neglijat.
Grecii vor fi chemati din nou la urne, pentru alegeri legislative anticipate, dupa ce zilele de negocieri pentru formarea unei coalitii de guvernare nu au dus la niciun rezultat, a anuntat liderul formatiunii socialiste PASOk, Evangelos Venizelos, potrivit NewsIn.
Fostul premier Adrian Nastase a declarat ca acest eveniment este “in sine o victorie a performantei Guvernului PSD“, dar si un rezultat al eforturilor comune realizate timp de 15 ani.
Prefectul Cristian Roman a recunoscut ieri ca a purtat discutii pe aceasta tema cu chestorul Nicolae Berechet, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, insa nu s-a ajuns la un rezultat concret.
UDMR vrea suspendarea lui Basescu Surse din interiorul USL au declarat pentru DeCe News ca negocierile dintre USL si UDMR au ajuns la un rezultat in aceste zile.
De aici a rezultat si noua forma a forumului, care are trei axe - nu se intampla asa in anul 2002.
In acest context, istoria anilor 2014-2015 consemneaza bascularea Romaniei din tabara americana in cea germana. Aceasta ca rezultat al unui concurs de putere extern iar nu al unui acord intre partile interesate.
Cu un asemenea rezultat, care l-a proiectat printre vedetele scenei noastre publice, Nicusor Dan se putea bate, in fine, cu mijloace solide, pentru concretizarea ideilor sale despre Bucuresti, pentru care se batuse ca ONG-ist timp de 10 ani.
Am semnale ca au fost contactati, dar fara rezultat. Dupa aflarea rezultatelor de duminica sint sigur ca aceste contacte se vor inteti.
Au rezultat doua suspendari ale presedintelui Basescu si o natiune divizata. Tocmai pentru a evita noi conflicte, Klaus Iohannis ar trebui sa accepte fara nicio impotrivire conducerea guvernului de catre liderul partidului care a castigat alegerile.
DCNews publica un sondaj de opinie online cu un rezultat surprinzator: Dancila este cel mai bun premier. Iata raspunsurile la intrebarea:
Liderul Grupului parlamentar PPRM al Camerei, Lucian Bolcas, a precizat ca Vadim ar obtine, la alegerile anticipate, un rezultat net superior fata de cel pe care l-ar obtine partidul sub presedintia lui Corneliu Ciontu.
Discursul lui Vadim Tudor a avut ca rezultat realegerea sa, in unanimitate, in fruntea partidului si excluderea celor doi deputati.
Totodata, o TVA mai mare va avea ca rezultat temperarea consumului intern. (D.E.)
"nu sintem incintati deloc de acest rezultat". "Felicit comisia de privatizare pentru modul in care a fost derulat acest proces.
Din studiile de impact efectuate pe pietele dezvoltate, dar si pe cele in tranzitie, a rezultat ca activitatea de finantare a persoanelor fizice va fi avantajata de introducerea unei abordari avansate a principiilor Basel II.
modificarea solutiei de fundatie fara un aviz ferm din partea unui expert autorizat, nerespectarea conditiilor impuse de Autorizatia de Construire, existenta unor documente a caror veridicitate este indoielnica, precum si lipsa din diverse arhive a unor documente cu rezultat defavorabil intentiilor constructorului.
google-analytics.com