Cautare

1347 de rezultate pentru "rezultat" (3.37 secunde)
- Ma bucur enorm pentru acest rezultat. Am muncit foarte mult pentru ca Romania sa straluceasca pe scena Eurovision si sa ne intoarcem acasa cu un rezultat bun.
Rezultatele testului de sarcina Un rezultat pozitiv al testului de sarcina este de cele mai multe ori corect. ... Un rezultat negativ este mai putin sigur, iar daca dvs.
Si totusi, exista un nivel de indisciplina inerent in scoli, ca rezultat al faptului ca elevii sunt la o varsta la care sunt tentati sa treaca peste reguli, iar aceasta indisciplina poate duce la un comportament violent.
Pe scurt, majoritatea dietelor pentru slabit sunt construite pe un mecanism defectuos care are ca rezultat o rata de succes descurajant de scazuta. ... Aceasta rezistenta la insulina a tesuturilor periferice va avea drept rezultat o supraproductie de insulina pentru o hranire satisfacatoare a tesuturilor cu glucoza.
Incepe prin a face un test in cea de-a noua zi a ciclului menstrual si continua pana primesti un rezultat pozitiv. Cand primesti acest rezultat, fie esti in perioada de ovulatie, fie te apropii cu pasi mari, asa ca profitati de moment!
Unii oameni sunt predispusi genetic sa faca monturi, dar aceasta problema poate aparea si ca rezultat al purtarii pantofilor stramti, cu tocuri inalte si varfuri ascutite.
Efectuarea acestui test si un rezultat neplacut pot determina o viitoare mama sa ia anumite decizii legate de viata ei si a bebelusului din burtica. ... Multe cupluri accepta orice rezultat si isi asuma cresterea unui copil cu probleme congenitale.
Toti cei care au incercat sa slabeasca utilizand Cafeaua Verde au obtinut un rezultat de minus 10 kg in doar o saptamana. ... Prin urmare, are loc nu doar arderea caloriilor consumate, rezultat posibil fara niciun efort fizic, ci si pastrarea tuturor microelementelor din produsele alimentare.
polilactic acid si caprolactona, avand o structura aparte cu carlige special concepute care fixeaza tesutul, dar in acelasi timp il si modeleaza pentru un rezultat complex si natural, a explicat dr. ... Liftingul facial cu fire Aptos ofera un rezultat natural garantat, fara sa schimbe fizionomia naturala a fetei.
Aceste dorinte aduc ca rezultat suferinta. ... Asadar suntem ceea ce suntem, ca rezultat a ceea ce gandim. Sursa: revistasufletului.net
daca esti nascuta pe 10 iulie (07) 1986, 1+7+1+9+8+6= 32 (primul rezultat e peste 10, deci se aduna din nou: ... Rezultat:
Din legendarul „mar al discordiei“ a rezultat razboiul Troiei. ... Incat ceea ce premierul a negat ca exista a rezultat foarte clar din atacurile presedintelui la adresa guvernului.
Din legendarul „mar al discordiei“ a rezultat razboiul Troiei. ... Incat ceea ce premierul a negat ca exista a rezultat foarte clar din atacurile presedintelui la adresa guvernului.
Datorita scandalului celor doua sondaje cu rezultate complet diferite privind optiunile de vot ale populatiei, putina lume a mai acordat atentie si celorlalte date care au rezultat din sondajele respective, date care nu erau foarte diferite de data asta.
Asa a rezultat un plan de interventie mai mult de asteptare decat de actiune propriu-zisa. Neputinta autoritatilor a avut ca rezultat pierderi imense.
Schimbarea antrenorului a fost benefica, inregistrandu-se, cum spuneam, un rezultat pozitiv. ... Oricum, ca sa inchei subiectul Universitatea, trebuie sa le adresez felicitari oltenilor pentru acest rezultat.
Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a spus marti sefului ONU, Antonio Guterres, ca inca crede intr-un rezultat pozitiv al negocierilor cu Ucraina, in pofida continuarii luptelor dintre cele doua tari, noteaza AFP.
Fotbal adevarat a fost destul de putin, dar a fost o rasturnare incredibila de rezultat, un final in care Universitatea a pierdut printre degete, cum se spune, o victorie.
FCSB a obtinut un rezultat modest "acasa", cu nou-promovata Hermannstadt, scor 2-2, pe care l-a smuls in prelungiri, in conditile in care sibienii au si probleme mari financiare si chiar au pierdut un jucator in ziua meciului.
Doar campioana Dinamo, adica formatia creditata cu cele mai mici sanse, a scos un rezultat mare, chiar daca acel 1-1 smuls lui Lazio chiar la Roma s-a lasat cu "victime", nu atat la figurat, cat la propriu.
google-analytics.com