Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
El spune ca electoratul PRM este foarte disciplinat si nu va merge la vot, asa cum s-a intamplat si in cazul referendumului pentru Constitutie. C.V. Tudor considera ca “fluierul de arbitru“ este in mana sa, dar el nu doreste sa participe la nici o guvernare si-l sfatuieste pe Traian Basescu sa nu mai candideze in turul doi al alegerilor pentru ca PSD il va “macelari“ si-l va “linsa mediatic“, asa cum s-a intamplat si in cazul sau, in turul doi al alegerilor prezidentiale din anul 2000.
Chiar daca recunoaste ca neprezentarea lui Basescu in turul doi al alegerilor ii va folosi lui Adrian Nastase, liderul PRM considera ca astfel Nastase ar fi un presedinte ilegitim si se va ajunge la alegeri anticipate. C.V. Tudor a mai anuntat ca PRM va propune Aliantei PNL-PD blocarea totala a noului Palament. El sustine ca nu doreste nici o functie in noul Guvern, desi i s-a propus, si a precizat ca PRM nu va participa la guvernare alaturi de Uniunea PSD+PUR. Un Guvern rezultat in urma unei fraude electorale nu va contine membri ai PRM, a spus Vadim Tudor. El a adaugat ca, inainte de alegeri, a fost sunat de premierul Nastase, pe care l-a avertizat sa nu fure alegerile si sa nu creada ca poate pacali pe toata lumea spunand ca a obtinut un procent mai mare decat a obtinut in realitate.
Vadim Tudor s-a referit la posibilitatea unei colaborari cu Alianta PNL-PD, dar a precizat ca mai intai PNL trebuie sa-l dea afara pe Dinu Patriciu. “Asa cum PRM a dat afara oameni precum Ilie Neacsu, Codrin Stefanescu sau Dorin Lazar Maior, asa ar trebui sa procedeze si alte partide cu mafiotii pe care ii au“, sustine Vadim.