Cautare

1072 de rezultate pentru "posturi ocupate" (3.06 secunde)
Autorul reaminteste ca regiunile au fost restituite URSS prin pactul Ribbentrop-Molotov dar si ca in Bucovina majoritatea populatiei a fost intotdeauna formata din ucraineni in timp ce toate celelalte teritorii ocupate din Ucraina sau Transnistria nu au apartinut niciodata "Romaniei (principatelor Moldova si Valahia)".
"Trebuie precizat ca evolutia descrescatoare in privinta pozitiei ocupate de Romania nu semnifica, in mod obligatoriu, o tendinta negativa din punctul de vedere al performantelor obtinute pe plan intern, ci faptul ca, desi s-au inregistrat cresteri economice an de an, cresterile inregistrate de alte tari, prin comparatie, au fost mai mari si relativ mai omogen distribuite pe plaja criteriilor considerate ", se precizeaza in comunicatul transmis de IRECSON.
Aproximativ 85% dintre locurile de vacanta disponibile prin ANTREC (Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural) pentru petrecerea de Revelion sunt deja ocupate, ne-a declarat ieri Marilena Stoian, presedintele ANTREC.
Spatiile - ocupate 100% Daca firmele mentionate au trecut deja la productie, altele sunt inca in faza de investitii. ... Firmele din incinta parcului nu platesc taxe si impozite locale pentru spatiile ocupate si pot solicita deduceri de pana la 20% din valoarea constructiilor noi realizate, din impozitul pe profit.
La sfarsitul anului 2005, cifra populatiei ocupate a Romaniei a fost de 9,147 milioane de persoane. Daca se scade din aceasta cifra cele aproximativ 3 milioane de cetateni romani care lucreaza in strainatate, numarul populatiei ocupate existente efectiv in Romania se reduce la numai 6 milioane de persoane.
Daca s-ar realiza un clasament al hotelurilor de pe litoralul constantean, care au fost ocupate in aceasta perioada, pe primul loc s-ar afla hotelul Perla - ocupat in proportie de 20 %. Hotelurile Parc, Dacia sud Mamaia, Bavaria Blu, Oxford au fost ocupate in proportie de 10 %.
Spre exemplu, in 2013, somerii vor reprezenta doar 4,6 procente din totalul populatiei ocupate, potrivit CNP. ... Salariatii continua sa detina cea mai mare pondere in totalul populatiei ocupate, de 66%.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania, Daragus Attila, declara ieri Agentiei Mediafax ca circa 80% dintre locurile de cazare in pensiunile agroturistice au fost ocupate de 1 Mai la nivel national, iar in judetul Covasna acesta a fost de peste 90%.
Guvernul estimeaza ca, in anul 2009, populatia ocupata in agricultura se va reduce cu peste cinci procente, in conditiile majorarii populatiei ocupate totale.
Pentru prima parte a lunii, majoritatea locurilor sunt deja ocupate. ... "Pâna pe 15 septembrie, toate locurile pentru Antalya sunt deja ocupate.
Imobile de lux pentru persoanele ocupate Vanzatorii care se gandeau ca mobiland si utiland o locuinta i-ar putea convinge mai usor pe potentialii cumparatori sa scoata banii din buzunar ar trebui sa se gandeasca de doua ori. ... Este vorba despre persoane care sunt foarte ocupate.
Totodata, dinamica ponderii populatiei ocupate in agricultura din totalul populatiei active arata o tendinta de scadere treptata a acesteia. La sfarsitul anului 2008, dintr-un total al populatiei civile ocupate de 8,75 milioane de persoane, in agricultura, vanatoare silvicultura activau 2,42 milioane de persoane.
In finala de la sol, Andreea Munteanu a terminat pe locul al treilea, cu 13,967 puncte, primele doua poziții fiind ocupate de americancele Mykayla Skinner, 14,533 puncte, si Kayla Ross, 14,233 p.
Istoric In secolul I i.Hr., coloniile au fost pentru prima oara ocupate de trupeleImperiului Roman, dar la scurt timp populatia zonei, formata din greci, sciti si geti s-a rasculat.
Aceste posturi au fost create pentru ca Romania a avut niste angajamente europene de care FMI nu vrea sa tina cont, au trebuit create institutii noi ca Romania sa fie compatibila cu standardele europene. ... daca aceste posturi create au fost inutile, excesive, de ce nu le-a redus actualul Guvern?
Obiectul disputei l-a reprezentat prevederea noului Regulament, conform careia componenta Biroului Permanent al Senatului se mareste cu doua posturi de chestor.
Gorjeanca Maricica Mota, presedinta organizatiei femeilor a Partidului Democrat (PD) Gorj, s-a inscris in cursa pentru ocuparea unuia dintre cele noua posturi vacante de secretar executiv al PD. ... Pentru cele noua posturi vor candida 30 de persoane, printre care se regasesc nume celebre:
Alte informatii, furnizate de deputatul PLD Horatiu Buzatu, dau ca sigura oferirea celui mai inalt post administrativ din Dolj PSD-ului, care ar fi negociat in total cinci posturi de prefecti cu PNL.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
google-analytics.com