Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
Liderul PRM a reamintit ca, in 2006, a avut o intrevedere cu fostul lider al PC, Dan Voiculescu, in care acesta din urma i-a propus un proiect de fuziune cu partidul pe care il conduce. "Pe urma ne-am vazut la Clubul Diplomatic si Dan Voiculescu - Felix Cotosmanul - care a turnat si el pentru o bucata de paine - bai frate, dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune - venise cu un proiect de protocol sa ne inghita pe noi PC-ul si eu sa fiu presedinte de onoare. Am ras de aceasta nastrusnicie a lui", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
Dan Voiculescu a sustinut, la audierile CNSAS din iunie-iulie 2006, ca dadea informatii despre cetateni straini, fiind "obligat sa castige o paine", se arata in documentele depuse la Tribunalul Bucuresti, instanta ce va decide privind colaborarea cu securitatea in cazul fostului lider PC.