Cautare

1065 de rezultate pentru "posturi ocupate" (2.51 secunde)
Restructurarea va viza si Arhivele Nationale, Agentia Nationala a Functionarilor Publici, iar Administratia Rezervelor Statului va fi transformata in directie in cadrul ministerului, ceea ce implica un numar redus de posturi. ... 200 de posturi, ceea ce va duce la o economie de aproximativ 50 de milioane de euro.
15.000 de posturi vor fi reduse in educatie dupa 1 septembrie anul viitor.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi.
220 de locuri de munca in agricultura prin EURES Acestea nu sunt singurele posturi disponibile pentru persoanele interesate sa plece la munca in strainatate, in domeniul agricol. ... Acestea constau in zece posturi de gradinar in sera, respectiv ajutor gradinar in sera;
Indiscutabil, cele doua posturi publice au fost aservite Puterii intruchipate de PSD. ... Cum poate fi asigurata independenta celor doua posturi publice, dorita de 15 ani incoace? ... Cele doua posturi publice s-au dedat la politica partizana, pentru ca Legea lor de organizare le fac dependente de hachitele puterii.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Urmatoarele locuri sunt ocupate de Trei Insule din Arad, Priseaca din Targoviste, Industriala din Vaslui si Dallas din Giurgiu. ... In Cluj-Napoca, primele cinci pozitii sunt ocupate de Grigorescu, Gheorgheni, Zorilor, Plopilor si Manastur, potrivit studiului Storia.ro. ... In cazul orasului Sibiu, primele cinci locuri sunt ocupate de urmatoarele cartiere:
Motivul consta in faptul ca locurile ramase libere nu pot fi ocupate decit de cei care au ramas pe dinafara dupa prima repartizare.
"Avem 62 de hectare, din care aproximativ 30 sunt ocupate de constructii. Restul sunt ocupate cu alei, conducte, posturi de transformare etc.", a spus directorul general al uzinei, Cornel Mondea.
Cele mai mari spatii vor fi insa ocupate de hipermarketul Auchan (11.000 mp), si Leroy Merlin (10.000 mp)- specialist in articole "Do it yourself" ... Alte spatii sunt ocupate de Kiabi (1.800 mp) si Norauto (1.100 mp) - echipamente si servicii auto.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. ... In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete:
Tot miercuri seara, PD a inaintat primului-ministru sase nominalizari pentru posturi de secretari de stat. ... Marius Balu si Ion Ioan au fost propusi pentru posturi de secretari de stat in MApN, iar Traian Popa pentru un post similar in cadrul Ministerului Economiei.
In conditiile in care singurele posturi din administratia locala romaneasca pentru care se poate organiza concurs sunt cele din cadrul directiilor de integrare tocmai pentru a mari capacitatea de absorbtie a fondurilor europene, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a refuzat sa aprobe organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi in cadrul directiei de specialitate din CJ Dolj.
De la bun inceput vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a cerut aminarea acestor puncte pentru a putea avea loc negocieri pe marginea acestor posturi si a noilor prevederi legale care subliniaza necesitatea respectarii configuratiei politice de la momentul ultimelor alegeri.
In noua schema executiva, PNL mai are 19 posturi de secretari de stat, PD - 14, UDMR - 7 si PC - 6.
In acelasi timp, PC ameninta cu reevaluarea democratilor aflati pe aceste posturi. ... Vicepresedintele PNL Adrian Iorgulescu a declarat ca sefii institutiilor descentralizate care au castigat posturi sustinuti de PD ar trebui sa se retraga.
Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
In legislatura 2009-2014 Romania va fi reprezentata in conducerea comisiilor Parlamentului European (PE) mai bine decat in perioada 2007-2009, deputatii romani urmand sa detina 7 posturi de vicepresedinte de comisie, fata de patru in mandatul trecut. ... In mandatul 2007-2009, social-democratii au detinut trei posturi de conducere in comisii:
Peste o mie de posturi vor fi reduse in urma restructurarilor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, disponibilizarile neafectand angajatii din sectorul de ordine publica, au declarat surse ministeriale.
Seniorul social-democrat i-a criticat pe cei care care au parasit PSD in ultimul timp si pe care i-a calificat drept "fripturisti", "oportunisti", care vor functii si posturi pe care nu le mai puteau obtine in PSD.
google-analytics.com