Cautare

1069 de rezultate pentru "posturi ocupate" (3.20 secunde)
diminuarea cu 4.927 a numarului total de posturi din aceste institutii si a 550 de posturi de conducere. ... din cele 4.927 de posturi reduse, 1.200 erau ocupate iar restul vacante.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Documentul MFP prezenta situatia privind numarul de posturi ocupate, in sectorul bugetar (autoritati si institutii publice), in perioada 2006-2009, fara a face referire la posturile ocupate in unitatile de interes public national si local (regii, companii etc).
Astfel, Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca va desfiinta 477 de posturi si va inchide 50 de agentii pentru a economisi lunar 500. ... De asemenea, si Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri restructureaza 260 de posturi, realizand o economie de 3,313 milioane lei.
Astfel, Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca va desfiinta 477 de posturi si va inchide 50 de agentii pentru a economisi lunar 500. ... De asemenea, si Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri restructureaza 260 de posturi, realizand o economie de 3,313 milioane lei.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a declarat ieri ca numarul secretarilor de stat din ministere a fost limitat la cel mult cinci astfel de posturi, iar persoanele restructurate urmeaza sa paraseasca functiile dupa ce premierul Tariceanu va semna deciziile aferente.
Distributia pe grupe de ocupatii releva ca agricultorii si lucratorii calificati in agricultura, silvicultura si pescuit reprezentau 25,4% din totalul populatiei ocupate, urmati de mestesugarii si lucratori calificati in meserii de tip artizanal (16,6%).
el va avea in structura Guvernului doi secretari de stat, posturi la care au renuntat PD si PNL. In cadrul negocierilor dintre liderii coalitiei guvernamentale s-a stabilit ca PNL sa detina 24 de astfel de posturi, PD - 20, UDMR - 10 si PUR - 9.
Potrivit noilor reglementari, institutia trebuie sa aiba 754 de posturi. In realitate, schema include 731 de posturi, din care 621 ocupate. ... Potrivit primarului, singurele probleme apar la serviciile unde este stabilit numarul exact de posturi.
Acesta este imaginea pe care o ofera birourile din Palatul Prefecturii, unde aproximativ 200 de salariati se inghesuie in 44 de birouri, din care 12 sunt ocupate de conducerea celor doua institutii.
Camerele hotelurilor clasificate la patru stele sunt mai tot timpul ocupate in proportie de 100%. "In general, in timpul saptamanii camerele sunt ocupate.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania (ANTREC), Daragus Attila, a declarat ca la nivel national aproximativ 90% din locurile de cazare din pensiunile agroturistice sunt ocupate sau rezervate pe perioada de vara.
Conducerea Camerei a decis ca 8 consilieri parlamentari sa fie transferati de la grupul PSD la UNPR Conducerea Camerei Deputatilor a adoptat luni un proiect de hotarare prin care grupul PSD pierde 8 posturi de consilieri in favoarea grupului progresist, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Mircea Dusa.
Ordonanta care reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor, adoptata Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de marti, proiectul legislativ de aprobare a ordonantei Guvernului prin care este redus numarul posturilor aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala.
Acesta a cerut suplimentarea organigramei cu 2.000 de posturi, din care 300 pentru Garda Financiara. In Dolj, personalul Garzii Financiare se va suplimenta din mai cu 12 posturi.
Evenimentele care au urmat dupa plecarea de la guvernare a conservatorilor au aratat cit de flaminda este actuala Putere dupa posturi.
Orban, Stroe si Nicolai, cele mai vehiculate nume la ministerele PD Posturile ocupate pana la restructurare de ministrii democrati au fost deja impartite in mai multe formule, in presa circuland variante care il propun la sefia Ministerului Administratiei si Internelor pe actualul viceprimar al Capitalei, Ludovic Orban.
Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca. ... UDMR a obtinut patru posturi de prefect si opt posturi de subprefect.
11/2004 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale, pentru a putea mari numarul de posturi guvernamentale. Camera a aprobat, astfel, suplimentarea numarului maxim de posturi in aparatul de lucru al Guvernului, cu exceptia Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, cu 40 de posturi.
Ministerul Afacerilor Externe va functiona cu patru secretari si subsecretari de stat, fata de opt posturi in prezent, iar Ministerul Integrarii Europene va avea doua asftel de functii, in loc de trei, cum este in prezent.
google-analytics.com