Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (3.17 secunde)
Astfel, grupul de retail Plus, detinut de concernul german Tengelmann, se pregateste sa inaugureze, in august, un mare centru de distributie in apropiere de Ploiesti.
Agentiile BRD din marile centre comerciale Carrefour Orhideea, Carrefour Militari si Carrefour Brasov, cele din Mall-ul Jolie Ville din zona rezidentiala Pipera si Mercur Mall din Ploiesti vor fi deschise pentru operatiuni de casa de schimb valutar si toate tipurile de operatiuni de incasare de plati.
Analizat in functie de localitati, sondajul arata ca 19% dintre persoanele care locuiesc in Constanta si 20% dintre cele din Ploiesti considera ca statul va avea grija de ele la varsta pensionarii.
Ceea ce este iarasi interesant la noile tarife de transport titei este ca, daca pentru cele care privesc transportul din import la rafinaria Arpechim, pentru rafinariile din bazinul Ploiesti si pentru Rafo noile tarife se majoreaza vizibil, tarifele pentru transportul titeiului din import catre rafinaria Petromidia raman neschimbate, la valoarea celor din 2003.
Firma japoneza a anuntat ca vrea sa investeasca 100 de milioane de euro pentru constructia unei fabrici de componente auto in parcul industrial Ploiesti.
Mai urmeaza sa se mai scoata la privatizare unicul producator roman de diamante sintetice Rami - Dacia Bucuresti, la care AVAS are participatie de 100%, Regia Autonoma de Distributie si Exploatare a Filmelor "Romaniafilm", Compania Nationala a Imprimeriilor "CORESI" Bucuresti, Ciprom Ploiesti, Aversa Bucuresti si Rulmentul Brasov.
ßi afacerea lui Dragos Paun, director general tot la un mare producator roman de astfel de geamuri, a inceput acum cinci ani de la un mic atelier, situat in satul Ceptura de langa Ploiesti.
El estimeaza ca tendinta de extindere a Bucurestiului, manifestata inca de acum 300 de ani spre nord, se va continua si va culmina cu crearea unui mare oras intre Ploiesti si Bucuresti.
Compania din Brasov a fost scoasa la privatizare in august anul trecut, insa procesul nu a fost finalizat intrucat AVAS a respins ambele oferte, venite din partea Rulmenti Barlad si a consortiului format din Industrial GP SRL Bu-curesti si Uzuc SA din Ploiesti.
Decontarea prin sistem "easy-payment" de plata a facturii de energie electrica functioneaza non-stop in sediile Citibank din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta.
Pentru aceeasi fapta este cercetat si Ion Lepadatu, de 44 de ani, administrator al firmei Lecrismi, care in perioada februarie - iunie 2006 a emis file CEC fara acoperire, in favoarea firmei Trans Aspex din Ploiesti, in valoare de peste 62.000 RON.
Potrivit informatiilor primite de la FAPR, acest tip de chitante mai e folosit si in alte 20 de localitati din tara printre care si Cluj-Napoca, Brasov, Alexandria, Constanta, Zarnesti, Ploiesti, Deva, Medgidia, Sinaia, Otopeni, Oradea.
Firma romaneasca castiga la licitatie Pana cand propunerile lui Berceanu se vor aplica, un consortiu din care face parte firma romaneasca Euroconstruct a castigat licitatia pentru constructia tronsonului de autostrada Bucuresti-Ploiesti.
In Ploiesti, un metru de teren in zona DN1 vari­aza in­tre 20 de euro si 50 de euro.
La polul opus sunt orasele Bucuresti, Ploiesti si Drobeta- Turnu Severin, unde pretul unei gigacalorii ar putea fi de 107,5 lei, echivalentul fostului pret national de referinta.
Imobilele se afla in proprietate privata si impiedica derularea lucrarilor de fluidizare a traficului pe drumul national (DN) 1 Bucuresti-Ploiesti.
Salariatii au fost disponibilizati prin ordonanta, mai intai cei de la filiale cu exceptia celor din Ploiesti, al caror sindicat a reusit sa le pastreze locurile de munca, desi nu si-au mai primit salariile pana prin iunie-iulie.
Salariatii au fost disponibilizati prin ordonanta, mai intai cei de la filiale cu exceptia celor din Ploiesti, al caror sindicat a reusit sa le pastreze locurile de munca, desi nu si-au mai primit salariile pana prin iunie-iulie.
De la infiintare si pana in prezent, Raiffeisen Leasing si-a creat o retea teritoriala in Romania formata din 16 puncte de lucru amplasate in Arad, Bacau, Brasov, Cluj- Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu- Mures si Timisoara.
Referitor la constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, Berceanu a mai anuntat ca Ministerul Transporturilor va organiza, pana la sfarsitul anului, licitatia pentru realizarea celor trei tronsoane, lucrarile urmand sa inceapa in primavara lui 2007. Este vorba despre tronsoanele Ploiesti - Comarnic, Comarnic - Predeal si Predeal Brasov. (S.N.)
google-analytics.com