Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (4.02 secunde)
Guvernul a alocat, în cadrul sedintei de miercuri, 1,77 miliarde de lei (17.700 de miliarde de lei vechi) pentru închiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere din sistem.Potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, obiectivele care urmeaza sa fie închise sau ecologizate apartin Companiei Nationale a Huilei (CNH) Petrosani, Remin Baia Mare, Minvest Deva, SNLO Târgu Jiu, Minierei Banat Anina, Salrom Bucuresti, SNC Ploiesti, CN Uraniu Bucuresti, Baita Stei, Moldomin Moldova Noua, SC Cuart, Geopec Pitesti si Complexului Energetic (CE) Craiova.
Proiectul a fost facut acum mult timp si a fost depozitat în arhiva la Ploiesti“, a afirmat Cios.În aceste conditii, este interesant de vazut ce se va întâmpla.
Intre primele cinci mari firme cu restante la plata obligatiilor catre bugetul de stat se mai numara Societatea Nationala a Carbunelui (SNC) Ploiesti, cu 93,92 milioane de lei, si Termoelectrica, cu 54,9 milioane de lei.
Ultima data, premiul categoriei I a fost obtinut pe 6 mai 2007, de un colectiv format din zece jucatori din Ploiesti, valoarea acestuia fiind de peste 5,6 milioane lei.
Terenurile sunt situate in Bucuresti si Ploiesti, iar banii vor fi folositi pentru plata datoriilor la Electrica. Terenurile din Bucuresti, pe care CFR vrea sa le vanda, sunt situate in zona fostei gari Cotroceni, in zona Garii de Nord, Giulesti si Orhideea.
Or, micii benzinari nu au aceste facilitati, ei fiind nevoiti sa incheie contracte cu Arpechim Pitesti sau cu Petrobrazi Ploiesti si sa-si transporte singuri marfa.
„Cea de-a cincea editie a Contex 2007 este caracterizata, în primul rând, de o diversitate de produse, de preturi de producator si de prezenta a 36 de firme din toata tara, Craiova, Bucuresti, Sebes, Slatina, Scornicesti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Satu Mare, Piatra Neamt si Râmnicu Vâlcea“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia.
In timp ce pe teritoriul statelor vecine centralele eoliene rasar ca ciupercile dupa ploaie, Romania are "plantate" in total doar 37 de astfel de mijloace de producere a energiei verzi, cu precadere pe Semenic, Ploiesti, Constanta s.a.
Lukoil va cumpara biodiesel din UE pana cand va finaliza fabrica de biocombustibil de la rafinaria Petrotel Ploiesti. De asemenea, Rompetrol va achizitiona 2.000 de tone de biodiesel lunar, pana cand va fi gata fabrica proprie, care va produce 60.000 de tone anual.
Din sectorul minier, Ministerul Economiei va mai avea in portofoliu doar companiile carbonifere plus Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, Compania Nationala a Huilei, Societatea Nationala a Carbunelui Ploiesti si Compania Nationala a Uraniului Bucuresti.
Millennium a deschis 39 de sucursale in noua dintre orasele mari ale tarii: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Ploiesti, Oradea si Bacau.
Acesta a explicat ca la actuala editie participa 38 de firme din toata tara - Craiova (21%), Bucuresti (aproape 16%), Sebis - Arad (peste 10%), Ploiesti, Slatina, Suceava, Sibiu, Constanta, Bistrita, Dej, Brasov, Roman, Scornicesti si chiar Satu Mare.
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
La nivelul Autoritatii Navale Romane este deja utilizat acest sistem sub forma accesarii unei pagini web, iar aplicatia care permite transmiterea si receptionarea de mesaje XML va fi elaborata de firma Asesoft Ploiesti.
Bucuresti, Brasov, Timisoara, Ploiesti, Arad, Satu Mare, Craiova, Resita, Bacau, Târgu Mures, Alba Iulia etc. Reprezentantii MApN nu pot preciza cât valoreaza pe piata în prezent averea imobiliara, pentru ca ministerul nu a cheltuit nici un ban pentru evaluarea proprietatilor.
Societatea a cumparat un centru comercial în Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall), iar acum a anuntat construirea a doua mall-uri, în Craiova si Ploiesti.
Intr-un al doilea caz, romanul Cristian Tase, de 51 de ani, din Ploiesti, a dat in judecata statul roman dupa ce ar fi fost arestat ilegal si fara suficiente probe pentru furt, in 2002 si condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a acuzat Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului si Romsilva de intarzierea eliberarii unor avize necesare pentru lucrari de infrastructura.'De opt luni de zile suntem intarziati de Ministerul Mediului, al Agriculturii si Romsilva deoarece nu primim avize pentru expropierea unor paduri la Centura Bucuresti in zona Stefanesti si pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti' a spus ministrul Transporturilor.Orban a mentionat ca va introduce o nota in sedinta de Guvern pentru grabirea procedurilor de acordare a avizelor pentru lucrarile de infrastructura si de urgentare a procedurilor de expropriere.
Actionarii companiei care va construi oleoductul Constanta-Trieste vor stabili, miercuri, la Ploiesti, conducerea companiei de proiect si planul de actiune referitor la constructia conductei, a anuntat, luni, compania romaneasca Conpet.
  Promotii si solduri la hainele de vara Oferta celor 35 de comercianti (din Ploiesti, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca, Suceava, Sibiu, Constanta si Bistrita) prezenti în foaierul Teatrului National nu cuprinde însa numai produse din noile colectii.
google-analytics.com