Cautare

161 de rezultate pentru "oscar edelstein" (2.84 secunde)
In cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanti, OSCAR a prezentat in premiera, intr-un format inedit noua imagine a companiei.
Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati:
Oscar Edelstein, o prezenta constanta a targurilor de cristale, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie. ... larimar, mokkait si regalit, dar si bratari din pietre semipretioase", ne-a spus Oscar Edelstein.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Aceasta a achizitionat de la standul lui Oscar Edelstein un rubin in fucsit, tactit foarte interesant (cu putin auriu) si opal din Peru cu mangan.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata la Muzeul National de Geologie, cu semi-precious stone - la 25 RON (12 pietre:
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, organizat de Martisor.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie. ... lepidolit, crisocol, pietersit, prehnit, opal din Peru, crisopraz si agat de copaccristale naturale fatetate de om - intre 8 - 20 RON", ne-a spus Oscar Edelstein.
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii din cristale ce a avut loc la Muzeul National de Geologie, cu diverse coliere deosebite care s-au vandut foarte bine, verighete si inele cu cristale lichide - la 6 RON, amulete cu sarpe care, de asemenea, au mers bine pentru ca e Anul Sarpelui.
Aceasta discuta cu domnul Oscar Edelstein, pasionat de cristale de o viata. ... "La varsta ei, stie aproape toate pietrele!", ne-a spus Oscar Edelstein despre Clara.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Oscar Edelstein a participat recent las targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
La aceasta concluzie au ajuns nu numai miile de pensionari care vin cu jalba-n protap in fiecare luna la institutia condusa de fostul ofiter de artilerie Oscar Benes, ci si majoritatea reprezentantilor presei constantene care doar printr-un noroc chior pot accede la persoana mult prea ocupatului director al Casei Judetene de Pensii Constanta.
Nominalizat la Premiile Oscar, Leonardo DiCaprio (Django dezlăntuit, Aviatorul) il interpreteaza pe Jay Gatsby, in timp ce Tobey Maguire este Nick Carraway. Carey Mulligan (O lectie de viata), nominalizata si ea la Oscar, impreuna cu Joel Edgerton joacă
Radio Romania Cultural si Cinema Glendale Studio ii invita pe bucuresteni la film cu doar cateva ore inainte de Festivitatea Decernarii Premiilor Oscar, duminica, 28 februarie, de la ora 21:00.
Castigatorul Premiului Oscar, Clint Eastwood, regizeaza de aceasta data filmul SULLY: ... MIRACOLUL DE PE RAUL HUDSON il plaseaza in centrul povestii pe capitanul Chesley Sully Sullenberger, interpretat de Tom Hanks, actor laureat al Premiilor Oscar.
Nimeni, cu exceptia lui Jack/ Danny Boyle, regizor laureat cu Oscar, si Richard Curtis, scenarist nominalizat la Oscar, prezinta YESTERDAY, cu Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon si Ed Sheeran.
google-analytics.com