Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (4.13 secunde)
  Promotii si solduri la hainele de vara Oferta celor 35 de comercianti (din Ploiesti, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca, Suceava, Sibiu, Constanta si Bistrita) prezenti în foaierul Teatrului National nu cuprinde însa numai produse din noile colectii.
"Coca-Cola HBC Romania anunta consolidarea capacitatii de productie in fabricile din Iasi, Timisoara, Ploiesti si Dorna, hotarind inchiderea fabricii din Oradea.
Romania va avea, pana la sfarsitul anului 2010, inca 180 de kilometri de autostrada, respectiv tronsoanele Bucuresti-Moara Vlasiei-Ploiesti, Campia Turzii-Gilau, Suplacu de Barcau-Bors si centura Sibiu, a declarat Stefan Szobotka, directorul de comunicare al CNADNR.
Retailerul va mai deschide, in prima parte a anului viitor, un alt parc de retail la Ploiesti, urmand ca alte hipermarketuri sa fie deschise in diferite orase din tara, inclusiv in spatii inchiriate.
"Pe baza listei de prioritati prezentate de catre comitetul pentru situatii de urgenta, Petrom este in discutii cu ElectroCentrale Bucuresti, ElectroCentrale Constanta, CET Galati, Termoelectrica, Termoficare Pitesti, Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare si Dalkia Ploiesti.
“Banii care ar trebui sa intre in contul orasului Navodari merg la Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Bacau pentru ca pavilionul administrativ al Petromidia figureaza pe teritoriul Constantei.
ciclu de studii universitare de masterat din cadrul Universitatii Petrol si Gaze din Ploiesti - specializarea managementul sectorului public (in curs de efectuare);
"Chiar daca suntem in conditii de criza economica, tinta poate fi atinsa si, asa cum am promis, cei 836 km de autostrada vor fi gata pana in 2012", a declarat Berceanu.In schimb, acesta a subliniat ca pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti nu se va putea circula pana la sfarsitul anului, intrucat cei 30 km care ar trebui construiti sunt intre doua poduri.
Societatile care au programe de restructurare sau reorganizare aprobate pana in anul 2012 sunt Compania Nationala a Huilei Petrosani, Compania Nationala a Uraniului, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, Societatea Nationala a Carbunelui Ploiesti, Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni, Complexul Energetic Craiova, Minbucovina Vatra Dornei, Cupru Min Abrud, Moldomin Moldova Noua, Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) Drobeta Tr.
Totodata, dezvoltatorul a mai achizitionat un teren la Constanta in vederea construirii altui centru comercial si a anuntat investitii ce se ridica la suma de doua miliarde de euro pentru urmatorii doi ani. Plaza Romania intentioneaza sa achizitioneze noi terenuri in Ploiesti, Pitesti si Deva.
Totodata, pe data de 1, 2 si 3 mai vor fi anulate temporar trenuri pe ruta Bucuresti Nord - Ploiesti Sud si retur:
Noua sucursala se adauga celor zece existente (opt in Bucuresti, una in Constanta si alta in Ploiesti) si ofera clientilor o gama extinsa de produse financiare si servicii bancare moderne, care se adreseaza atat segmentului de retail - persoane fizice si intreprinderi mici si mijlocii, cat si segmentului corporate.
In prezent, Romgaz si Petrostar Ploiesti elaboreaza studiul de fezabilitate pentru depozitul de gaze de la Roman-Margineni.
Aeroportul Otopeni se va afla in cativa ani intre doua autostrazi, sau, mai bine zis, de o parte este DN 1, care are trei benzi pe sens, si, de cealalta parte va trece Autostrada Bucuresti - Ploiesti, care are de asemenea, trei benzi pe sens.
Acesta a precizat ca se doreste, daca se va putea, extinderea pentru anii urmatori a acestei sume, astfel incat sa fie suficienta pentru finalizarea tronsonului Drumul Taberei - Universitate. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si premierul Emil Boc viziteaza sambata metroul bucurestean, Pasajul Baneasa si Centura Ploiesti Vest.
La finele anului trecut, reteaua Mega Image numara 40 de magazine, dintre care 37 in Bucuresti, iar restul in Constanta si Ploiesti.
In Ploiesti - Piata Eroilor, in Iasi - Piata Eminescu etc. Acum ne-am lamurit: Aleea IV Simnic este comparabila cu bulevardul I.C.
Referitor la misiunile economice din Marea Britanie care au vizitat Romania, ambasadorul britanic a amintit un grup de potentiali investitori din Irlanda de Nord, iar grupul britanic Provident Financial tocmai a deschis la Ploiesti o sucursala.
600 de agentii partenere in toata tara si prin 6 agentii proprii in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Baile Felix, Covasna si statiunea Saturn.
Chiajna, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirea, Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi Felicia, la standurile de servicii financiare si asigurari precum si in standuri mobile pe galeriile comerciale.
google-analytics.com