Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (2.51 secunde)
Si exista cateva locuri unde batalia este echilibrata, este importanta, este foarte semnificativa, cum ar fi si Prahova, cum ar fi municipiul Ploiesti, cum ar fi Clujul", a spus Antonescu, la Campina.
La aceste actiuni vor participa 50 de primarii, iar beneficiarii directi sunt aproximativ 2.500 de familii. Primul workshop a avut loc in aprilie, la Ploiesti. Campania are doua componente:
La alegerile locale din 10 iunie si-au depus candidatura 10 parlamentari PSD, 10 parlamentari PNL, cinci parlamentari UNPR, 12 parlamentari PDL si doi parlamentari UDMR, astfel: PSD - 10 parlamentari Primarii - Olguta Vasilescu (Craiova), Iulian Badescu (Ploiesti), Trifon Belacurencu (Tulcea), Robert Negoita (Sectorul 3).
Oricum, faptul ca a trimis pentru conducerea TVR un fost candva jurnalist stampilat nefericit si de politica, si de serviciile secrete ne arata ca la PNL se vorbeste frumos doar la tele, dar cand e vorba de luat decizii, merge ca la Ploiesti.
*Parafraza la patetica admonestare a lui Dinu Patriciu, dupa ce Funeriu a demonstrat, "frame cu frame", ca fimul celebrei scatoalce de la Ploiesti nu putea fi real.
Am vazut declaratia glumeata a unui idiot de la transporturi ca nu se poate ispravi autostrada Bucuresti-Ploiesti fiindca, ie-te nene, nici sfarsitul lumii n-a venit cand s-a zis.
Dupa un lung sir de intoarceri ca la Ploiesti si alte slalomuri din ultima saptamana, de asta data Zegrean i-a trimis o noua nota lui Ponta, cerand nu listele electorale permanente reactualizate - deci, debarasate de decedati, persoane fara documente, cu domiciliul stabil nu se stie unde, ori plecate de zeci de ani din tara:
"Finalul acestui an trebuie sa gaseasca Romania cu regiuni administrative infiintate si functionale" Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, vineri, la Ploiesti, ca, pana la sfarsitul anului in curs, Romania trebuie sa aiba regiuni administrative infiintate si functionale.
Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile, de catre procurorii DNA Ploiesti, in dosarul in care a fost audiat marti.
Va fi semnat un Memorandum de intelegere privind Ground Based Air Defense Systems pentru Fortele Armate Romane, dintre MBDA Franta si Compania Nationala ROMARM S.A., filiala Electromecanica Ploiesti.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
Conductele care treceau pe langa gardul unitatii de invatamant apartin firmei Conpet Ploiesti, care a fost alertata si care si-a trimis reprezentanti in zona pentru a interveni in vederea sesizarii eventualelor defectiuni ale sistemului.
Dupa Rafo, in topul intocmit de ANAF, se situeaza Atlas GIP Ploiesti (870,8 miliarde de lei), Urex Rovinari (616.3 miliarde de lei) si Grimex Targu-Jiu (593,9 miliarde de lei).
Societatile vizate sunt Remin Baia Mare (1.500), Compania Huilei Petrosani (1.000), Societatea Carbunelui Ploiesti (700), bazinul Olteniei (500), Minvest Deva (1.000), dar si alte societati din minerit.
Ceilalti agenti economici sunt Remin Baia Mare (cu obligatii sterse la plata in valoare de 298,4 miliarde de lei), Minvest Deva (249 miliarde de lei), Societatea Nationala a Carbunelui Ploiesti (227,1 miliarde de lei), Moldomin Moldova Noua (71,9 miliarde de lei), Banat Anina (54,3 miliarde de lei), Minbucovina Vatra Dornei (47,3 miliarde de lei), Cupru Min Abrud (41,3 miliarde de lei), Compania Nationala a Uraniului Bucuresti (40,9 miliarde de lei) si Baita Stei (23,4 miliarde de lei).
Ulterior, prin A 1 Impex, achizitioneaza 73,45% din actiunile Uzuc SA Ploiesti. Si asa mai departe, urmeaza achizitionarea celorlalte firme, care devin proprietatea lui Vuza.
Cel mai mult au scazut actiunile Rafinariei Astra Romana Ploiesti (ASP), care au pierdut 28,45 la suta dupa ce rafinaria a anuntat sistarea productiei si intrarea in conservare.
De asemenea, oficialul MEC a numit si cateva zone unde vor fi operate inchiderile, cum ar fi Baia-Mare, Deva, Bucovina, cunoscute pentru exploatarea minereurilor neferoase sau aurifere, precum si minele de carbune de la Ploiesti.
De altfel, demersurile pentru actiunea in instanta urmeaza sa fie facute si de compania austriaca Strabag, selectata anul trecut de Ministerul Transporturilor pentru realizarea tronsonului Bucuresti-Ploiesti.
Deblocarea aprovizionarii cu titei a Rafo s-a facut cu ajutorul societatilor Oil Terminal Constanta si Compet Ploiesti, dupa ce o firma, ca carei identitate nu se vrea deocamdata a fi facuta publica, a platit TVA-ul in vama, cerinta impusa de autoritatile financiare "in mod exceptional " pentru rafinaria din Onesti.
google-analytics.com