Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (2.80 secunde)
Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile si in hypermarket-urile Carrefour din Braila, Buzau si Focsani.
Constanta, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Galati, Ramnicu Valcea si Sibiu. Toate magazinele au fost inchise, compania anuntand inca de la jumatatea anului 2009 ca intentioneaza sa se retraga de pe piata locala, potrivit surselor din piata citate de Wall-Street.
Noul sediu al ambasadei se numara printre putinele cladiri in totalitate verzi din Romania, dupa sediul Nokia si centrul de retail al bauMax din Ploiesti.
Sigur ca e important ca bancile sa fie atente la aceasta problema sociala e important ca si Guvernul sa intervina in aceasta chestiune, daca poate interveni", a declarat Vasilescu intr-o conferinta de presa tinuta Ploiesti.
Daca ar fi sa avem o consolare, ca sa-i spun asa - aceasta consta in iminenta (desi nu se stie precis cand) darii in functiune a tronsonului de autostrada Bucuresti-Ploiesti, in mod evident cel mai putin necesar, dar si unul care reuseste performanta unica de a fi mai lung decat drumul national (DN1) pe care-l dubleaza deocamdata inutil.
Compania va demara exporturile din noua sa fabrica de sampoane de langa Ploiesti pana la finele anului. Romania intra astfel pe harta tarilor emergente ca centru de productie de bunuri de larg consum, nu doar ca piata de desfacere atractiva din prisma dimensiunii ei:
Imaginatia este un atribut de baza al industriei de publicitate, iar noi ne straduim sa depasim stadiul de spoturi de 30 de secunde si 3 billboard-uri 4x3 pe Bucuresti-Ploiesti.
Johnson Controls, furnizor Dacia In acest moment, Johnson Controls are trei fabrici in Romania deschise in apropierea uzinelor Dacia de la Mioveni, la Pitesti si Ploiesti.
Tot in 2008, s-au platit 2,3 milioane de euro pentru consultanta la proiectul de autostrada Ploiesti - Buzau - Focsani.
Transporturile, ultimul loc la absorbtia fondurilor UE Cele mai avansate lucrari sunt la tronsonul de autostrada de 42,5 kilometri dintre localitatile Moara Vlasiei si Ploiesti Va-loarea contractului se ridica la 238 de milioane de euro, fara TVA, dupa ce a fost majorata, cu 25%, in cursul anului trecut.
Exceptie vor face unitatile situate in marile magazine (Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora Lujerului), cele din mall-uri (Jolie Ville, Euromall Pitesti, Baneasa Shopping City, Mercur Mall Ploiesti) si din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), care vor functiona potrivit unor orare speciale.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Spre exemplu, orasele unde oferta de spatii comerciale moderne este redusa, vor intra in vizorul investitorilor, precum Craiova, Galati si Ploiesti sau Brasov si Timisoara.
Una dintre companii era si TeamNet International Ploiesti, parte a grupului Asesoft, condus de Sebastian Ghita. Jurnalistul Adrian Ursu aduce si el acuzatii de cenzura.
Asa cum am aflat cu totii, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anuntat recent ca a transmis "o notificare de reziliere a contractului de proiectare si executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov, tronsonul Bucuresti-Ploiesti" catre antreprenorii acestei lucrari, un consortiu de firme romanesti.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru vizitare sambata, la ora 10.00, iar de la ora 11.00 va incepe Bucharest Summer Parade, editia I, a anuntat municipalitatea. Printre participantii la Bucharest Summer Parade se vor numara Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei.
Printre participantii la Bucharest Summer Parade se vor numara Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei. De asemenea, vor defila motociclisti, masini retro si tunate, reprezentanti ai minoritatilor si ai constructorului, precum si Ansamblurile Ciuleandra, Doina Dunarii, Mugurel de Prahova.
Au defilat pe pod si Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei. Podul hobanat a vibrat la trecerea politistilor calare Atractia evenimentului au fost insa zecile de majorete imbracate sumar.
In Romania, grupul este reprezentat de UCO Tesatura Giurgiu (tesaturi), BMT Iasi (echipamente industriale, tehnologia echipamentelor de sticla, matrite pentru industria de sticlarie si industria aerospatiala) si mai multe firme imobiliare, precum Royal Land, Brainvest si Ravensdale Investments, cu proiecte in zona oraselor Ploiesti si Brasov.
"O sa merg, ca altceva ce sa fac?" Presedintele Traian Basescu a afirmat marti, cu ocazia unei vizite pe un santier al autostrazii Bucuresti-Ploiesti, ca este interesat sa viziteze soseaua Transalpina, care a devenit "vestita".
google-analytics.com