Cautare

675 de rezultate pentru "pietr" (2.03 secunde)
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, a declarat ieri ca se ocupa de pregatirea institutiei prezidentiale pentru predarea stafetei si ca se va intalni astazi, maine si vineri cu presedintele ales, Traian Basescu.
Comisiile senatoriale juridica, de administratie publica si ale drepturilor omului, reunite, au reusit ieri sa intocmeasca raportul proiectului de lege care prevede modificarea declaratiilor de avere ale demnitarilor.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local.
Senatorul PSD Sorin Oprescu, directorul spitalului unde a fost internat Ion Iliescu, a declarat ieri ca fostul sef al statului se simte foarte bine, iar informatiile potrivit carora starea sa de sanatate ar fi mult mai grava sunt simple speculatii.
In cursul zilei de duminica, 4 decembrie a.c., Organizatia Municipala a Femeilor Liberale, reprezentata de presedintele Olga Zeicu, impreuna cu Asociatia „Carmen Silva”, au organizat o dezbatere privind problemele si nevoile persoanelor cu dizabilitati.
In prag de Craciun, febra schimbarilor a cuprins Directia Generala a Finantelor Publice Valcea. Incepand cu aceasta saptamana, finantele valcene au un nou director adjunct, asta dupa ce Costin Pietraru a demisionat din aceasta functie, din motive personale.
Accesarea fondurilor SAPARD nu inseamna intotdeauna numai venirea unor fonduri nerambursabile care pot fi folosite pentru imbunatatirea localitatii. In cazul comunelor Cogealac si Fantanele a insemnat un nou motiv de disputa.
Primarul din Botosesti-Paia a regizat pentru presedintie un filmulet cu cel mai prapadit drum judetean din Dolj, in speranta ca-l va sensibiliza pe Traian Basescu.
Izolati. Asa s-ar putea caracteriza situatia locuitorilor din patru comune doljene, care sunt nevoiti sa astepte sfarsitul de saptamana pentru a putea ajunge la Craiova.
Locuitorii unei comune din Moldova se pregatesc de alegerile locale mai ceva ca pe vremea lui Caragiale. Duminica seara, simpatizantii PNL din comuna Popesti l-au batut pe tatal candidatului PD la Consiliul Local.
Reconstructia Noului Rast a inceput cu stangul. Chiar daca toate lucrarile sunt inca la stadiul de proiect, intre autoritatile implicate au inceput sa apara divergente, proiectele se suprapun, iar sinistratii nu asteapta decat un acoperis deasupra capului.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici.
In 50% dintre locurile de joaca pentru care OPJC Galati a solicitat reabilitarea nu s-a miscat nimic in ultimul an.
google-analytics.com