Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Brinzan, a tinut sa dea replica liberalului George Kramer, enumerind realizarile din perioada pesedista a Consiliului Judetului



Dupa ce, miercuri, liberalul George Kramer, fost consilier judetean, a criticat faptul ca actualii membri PSD componenti ai Consiliului Judetului nu au nici o initiativa in aceasta legislatura, Claudiu Brinzan a tinut sa-i reaminteasca ceea ce social democratii au reusit sa realizeze din 2001 pina in 2004. "Tin sa enumar aceste realizari ca o replica la afirmatiile domnului George Kramer conform carora consilierii PSD nu au initiative. Din 2001 si pina in 2004 au fost realizati 90 de km de covoare asfaltice, a caror valoare se ridica la 127,5 miliarde de lei, tratamente bituminoase de 13,9 miliarde de lei, 50 de mii de metri patrati de plombari, in valoare de 9,9 miliarde de lei, pietruii de drumuri in valoare de 66,5 miliarde de lei. S-au finalizat lcrarile la sapte sedii de primarii si s-a dezvoltat foarte mult infrastructura ruralaā€¯, a adaugat Caludiu Brinzan. Acesta a adus in discutie si valoarea tuturor proiectelor depuse si cistigate de Consiliul Judetului, condus la acea vreme de Dan Lilion Gogoncea, precum si Parcul de Soft, pentru care s-au cheltuit 50 de miliarde de lei, 40 de miliarde provenind de la CJ. Purtatorul de cuvint al PSD a trecut in revista si investitiile din sectorul sanitar si dotarile din ultima perioada de guvernare a PSD.

Intrebat de initiativele din aceasta legislatura, fapt despre care si fostul consilier George Kramer a facut vorbire, Caludiu Brinzan a replicat scurt: "Domnia sa vrea ca si atunci cind sint ei la guvernare tot noi sa le facem treaba?".