Cautare

675 de rezultate pentru "pietr" (2.95 secunde)
Baloane, hartie creponata, sclipici, sticle de bere, chistoace, coji de portocale, confetti, mancare si fum de tigara. "Au pangarit Casa Poporului!", zice Luminita Grosu.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul articolul "Nu suntem in Congo", pe care il puteti citi in continuare. '"Parc-am fi in Congo!" Politicieni din opozitie au reactionat astfel la declaratia prin care dl.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Voxpublica.realitatea.net informeaza: Dan Duca: Live. Congresul PDL. • 15:52. Elena Udrea: "Sala a hotărat: Emil Boc presedinte!" Omagii premierului...
Jurnalul National informeaza: Baseasca, pe cadavrul democratiei (Autor: Lucian Avramescu). Curaj la conventia sau congresul partidului de guvernamant? Sa fim seriosi!
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF.
Romania Libera informeaza: Cum va arata Muzeul Comunismului din Romania Interviu cu Vladimir Tismaneanu, presedintele Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului Acum o saptamana, PDL a anuntat ca se va infiinta Muzeul Comunismului langa Parcul Carol, in Hala Filaret.
Ziare.com informeaza : Un sfert de milion de euro, atribuit fara licitatie pentru renovarea Senatului - vezi cui Senatul Romaniei va renova fatada sediului institutiei, inclusiv balconul cabinetului presedintelui Mircea Geoana, cu peste un milion de lei fara TVA.
Romania Libera informeaza : PSD reclamă la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
CorectNews: Declic si diversiune (Autor: Sorin Rosca Stanescu) A fost atins un punct al ireversibilitatii. Regimul Traian Basescu a intrat in colaps.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea.
Pesurse.ro informeaza: Surse: Va fi un guvern politic Surse din cadrul Coalitiei au declarat pentru pesurse.ro ca viitorul guvern va fi unul politic.
Senatorul Laurentiu Florian Coca l-a interpelat pe Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca. Obiectul interpelarii: Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
RAADPFL Craiova foloseste pavelele de beton nu doar la refacerea trotuarelor, ci si la... plombarea gropilor, considerandu-le mai rezistente decat piatra cubica Vremea s-a imbunatatit, asa ca angajatii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova s-au pus serios pe treaba.
Blogul Roxanei Iordache: CRIN ANTONESCU, PRESEDINTELE NOSTRU Crin este presedintele Senatului. Si va fi presedintele tarii. Si veti vedea ce tandem extraordinar, de fapt, normal, va face cu premierul Ponta.
Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala ARD a depus marti, la Biroul Electoral Municipal (BEM), dosarele celor 40 de candidati la alegerile parlamentare pentru colegiile din Bucuresti, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda mentionand ca 75% dintre cei propusi "sunt oameni noi", potrivit Mediafax.
Welcome to Roxania: DRACA DE ANI SI REGIMUL IMPOSTURII Daca nu stiati ce jigodie e Horia Georgescu, ati avut ocazia sa aflati la "Exces de putere", chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.
Ultimele doua tele-aparitii ale presedintelui au bagat Romania in sperieti. Toata populatia stia ca Traian Basescu este un personaj intr-o ureche.
Revolutia doctilor, cum am numit eu miscarea judecatorilor, unica in felul ei, nesperata, se petrece cu armele subtile ale legii si nu cu sticle Molotov sau spargeri de geamuri, cum fac, la revolta, paturile de jos.
• Crisu Anastasiu, noul Avocat al Poporului Grupurile parlamentare ale PDL vor decide pe cine vor sustine pentru functia de Avocat al Poporului, a precizat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga, aratand ca propunerea democrat-liberalilor de pana acum pentru acest post a fost Gheorghe Iancu.
google-analytics.com