Cautare

675 de rezultate pentru "pietr" (2.39 secunde)
Monica Macovei si-a anuntat azi o candidatura oarecum nefireasca la sefia PDL, pe baza unei motiuni pe care o numeste "Reformistii" si care e sustinuta, deocamdata, de intelectualii partidului.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica cu titlul 'Sa punem cartile pe masa in cazul Rosia Montana', pe care o puteti citi in continuare.
telaviv.mae.ro: Comemorarea Holocaustului Guvernul Romaniei a decis ca data de 9 octombrie este sa fie dedicata comemorarii, in plan national, a Zilei Holocaustului, moment care marcheaza inceputul deportarilor populatiei evreiesti in Transnistria in 1942 de catre autoritatile antonesciene.
Adrian Nastase a postat pe blogul personal si pe contul de Facebook un text in care exprima cateva ganduri si opinii la trecerea dintre ani.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Senatorul Cadar Leonard a sustinut o declaratie politica intitulata "Cand simtul masurii lipseste unor minti 'luminate'" pe care o puteti citi in continuare.
stiripesurse.ro: Strategia lui Victor Ponta la Consiliul National PSD din Craiova Liderul PSD Victor Ponta isi lanseaza marti, de la ora 18.00, in cadrul Consiliului National largit al PSD, candidatura la alegerile prezidentiale.
loon.ro: Ambasadorul Norvegiei, Oystein Hovdkinn, mesaj pentru Romania: Mai, romanilor, sunteti intregi la cap? Am citit cea mai dura,transanta, nemiloasa dojana meritata transmisa poporului meu de un ambasador strain.
Cetatile dacice din Muntii Orastiei vor fi integrate circuitului turistic mondial printr-un program de reabilitare a infrastructurii din zona, dezvoltat de catre Consiliul Judetean Hunedoara.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. Imediat ce tempera-tura exterioara a inregistrat valori pozitive, deplasarea cu autovehiculele s-a transformat intr-un veritabil test de indeminare pentru evitarea gropilor.
Romania si Banca Mondiala vor incheia, in luna iulie, un Parteneriat Strategic de tara pentru perioada 2005-2009, care va contine programe necesare integrarii tarii noastre in Uniunea Europeana.
Obiectele de cult si alte bunuri din pietre pretioase care au fost depuse la Banca Nationala a Romaniei (BNR) in baza legislatiei din perioada comunista cu privire la regimul metalelor pretioase vor fi transferate catre parohiile si manastirile ortodoxe, se arata intr-un comunicat al Bancii centrale.
Banca Mondiala (BM) va acorda asistenta tehnica si va finanta o serie de proiecte din zone rurale in cinci judete din tara, in cadrul unui program-pilot care are ca scop ajutarea autoritatilor locale sa acceseze fonduri prin programe structurale, dupa aderarea Romaniei la UE.
O Hotarire a Consiliului Local Galati a iscat o apriga revolta in rindul afaceristilor din urbea noastra. Marian Filimon, cel care le reprezinta interesele, este de parere ca HCL nr.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost de departe cea mai importanta trecere in proprietate privata din ultimii 15 ani.
Basescu "turist", oameni nemultumiti, autoritati fara solutii certe. Asa poate fi catalogat turul de doua zile al presedintelui in Valcea.
Guvernul trebuie sa determine autoritatile locale sa aloce bani pentru infrastructura, altfel dezvoltarea acesteia nu va fi unitara. Un oficial al Ministerului Transporturilor este de parere ca numai asa zonele rurale isi pot atinge obiectivele.
Guvernul, prin intermediul Ministerului Finantelor, va contracta un imprumut de 930 de milioane de euro necesar sustinerii a patru proiecte in infrastructura.
Afacerea cu martisoare a inceput sa mearga de cativa ani incoace foarte bine, dupa ce tot mai multi liber-intreprinzatori s-au gandit ca ar putea iesi ceva profit din vanzarea lor.
google-analytics.com