Cautare

675 de rezultate pentru "pietr" (2.24 secunde)
Accesati credite! Acesta a fost indemnul primit ieri de primarii doljeni care doresc dezvoltarea comunelor si realizarea investitiilor intr-un timp scurt.
Vicepresedintele CJ, Eugen Chebac, a facut o serie de amendamente pentru legea bugetului de stat pe anul 2007, nemultumit de sumele alocate judetului Galati la mai multe capitole.
Leonard Orban a declarat ca va anunta dupa 1 ianuarie componenta Cabinetului sau, deoarece nu a definitivat procesul de stabilire a acestuia.
In urma demersurilor Grupului parlamentar al Partidului National Liberal, Guvernul Romaniei a alocat judetului Constanta o suma importanta de bani pentru a finaliza unele proiecte.
Sfarsitul de an inseamna nu doar petrecere si intalniri cu cei dragi sau timp petrecut cu familia.
Potrivit calendarului chinezesc, 2007 este anul porcului, animal asociat de foarte multi oameni cu norocul. Pentru Ionel Manafu insa, norocul porcesc care l-a mentinut pana acum in functia de director general al Directiei Apelor Dobrogea Litoral se va termina inca din primele zile ale anului.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, a declarat ieri ca simpatia lui pentru PLD i-a adus neajunsuri nu numai lui, ci si primariei, careia premierul i-a refuzat alocarea unor fonduri aprobate de Finante si Interne.
Comisarul pentru multilingvism, Leonard Orban, si-a finalizat cabinetul prin numirea ultimului dintre cei sapte membri ai acestuia, spaniola Eva Valle Lagares, a declarat purtatorul de cuvant al comisarului roman, Pietro Petrucci.
Ceremonia de la Luxemburg a fost ultimul pas al formalizarii instalarii romanului Leonard Orban in functia de comisar european pentru multilingvism.
Cel putin 135 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite sambata, in cel mai sangeros atentat sinucigas de anul acesta, comis cu un camion-capcana, in apropierea unei piete din centrul Bagdadului, potrivit unui nou bilant al serviciilor de securitate, citat de AFP.
Sedinta agitata de Consiliu Judetean Constanta, ieri, 7 februarie a.c., unul dintre motivele de discutii aprinse fiind proiectul cu numarul 21 de pe ordinea de zi.
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului ar putea dubla in acest an cifra de afaceri a zece firme distribuitoare de solutii inovative pentru modernizarea drumurilor de interes local.
Presedintele PD, Emil Boc, sustine ca se bucura de increderea membrilor partidului si ca nu a primit semnale din teritoriu privind existenta unor nemultumiri dupa scoaterea democratilor de la guvernare.
Seful Guvernului roman si omologul sau moldovean au convenit ieri sa organizeze anual o sedinta comuna de guvern in care sa fie discutate proiectele de colaborare intre Romania si Republica Moldova.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, crede ca problema minoritatii rrome nu se rezolva prin marginalizarea acesteia, ci prin identificarea problemelor cu care populatia de aceasta etnie se confrunta si rezolvarea lor.
Consilierii locali din Navodari si primarul Tudorel Calapod au cazut ieri de acord asupra bugetului pe 2008 si au votat un proiect final realizat in forma dorita de majoritatea PSD-PNL.
Valu lui Traian este o localitate in plina ascensiune. Dezvoltarea comunei si asigurarea conditiilor de trai decente locuitorilor acesteia este o prioritate a actualei administratii locale.
Primarul Emil Boc si-a reluat luni activitatea la Primaria municipiului Cluj-Napoca dupa interventia medicala de indepartare a pietrelor la rinichi de saptamana trecuta, urmand sa se prezinte la control peste doua saptamani.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii.
Fotoliul de primar al comunei Agigea se disputa intre social-democratul Cristian Carjaliu si democrat-liberalul Ion Ionita.
google-analytics.com