Cautare

675 de rezultate pentru "pietr" (1.83 secunde)
Numarul bihorenilor prezenti in turul al doilea la vot a fost unul ridicat, clasand Bihorul pe locul cinci in randul judetelor tarii cu o prezenta la vot de 63,60%.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Edilul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), a demarat lucrarile pentru consolidarea malurilor situate in imediata apropiere a Marii Negre.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat. Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei".
Orasul Eforie beneficiaza de un nou cartier de locuinte adresat tinerilor din localitate. Astfel, primarul orasului Eforie, Ion Ovidiu Brailoiu, a inaugurat, ieri, 16 iunie a.
Scandalul Ridzi afecteaza imaginea PD-L pe zi ce trece si pune partidul intr-o situatie delicata. Deputatul PD-L, Brandusa Novac, a comparat-o pe colega sa de partid cu Maria-Magdalena.
Aproximativ 140 de persoane au fost ucise si 800 ranite in timpul unor violente interetnice in orasul Urumqi, capitala regiunii Xinjiang, din vestul Chinei (foto).
Fostul judecator italian anticoruptie Antonio Di Pietro (foto) a cerut joi sustinerea comunitatii internationale impotriva unei legi controversate promovate de premierul Silvio Berlusconi, care vrea astfel sa se apere de justitie, ceea ce ar duce la o dictatura.
Dupa scadalul Ridzi, in curtea Cotrocenilor se pregateste sa explodeze si bomba Udrea. Dominat net de adversar, Basescu se comporta ca un boxer facut groggy.
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), care este si presedintele comisiei de ancheta a ministrului Turismului, a declarat ieri, la Constanta, ca lucrurile in cazul Elenei Udrea sunt chiar mai serioase decat la fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.
Vasile Dan, administratorul SC Agrozoo Alexandrion SRL din Pietreni, si totodata sotul fostului primar din Deleni, pedelista Anica Dan (foto), a ajuns pe lista neagra a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta.
Sorin Rosca Stanescu a scris un editorial pe care il puteti citi in continuare, in care afirma ca este clar:
Fostul premier Adrian Nastase este mai mult "un politician de cabinet" care nu are puterea sa rupa PSD, sustine analistul politic Zoe Petre, pentru Inpolitics.
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
Reprezentantii social-democratilor botosaneni s-au intrunit ieri in Consiliul Judetean PSD, ocazie cu care au ales un presedinte executiv, secretar general si 15 vicepresedinti.
Publicistul Alin Fumurescu se intreaba pe VoxPublica daca a devenit, pe nesimitite, "de stanga"? Puteti citi in continuare gandurile unui tanar intelectual fumator de pipa, in care nu e nici pomeneala de Che Guevara.
Lucian Avramescu publica in Jurnalul National articolul "Pas, pas, afara din Europa ", pe care il puteti citi in continuare. Cand ti se face favorul de a fi invitat la o receptie, in lumea buna, iti pui o camasa curata si te speli la subrat.
Lucrarile de reparatii strazi se vor concentra in aceasta perioada pe interventii la strazile pietruite din oras. Viceprimarul Florin Ghiorghita a declarat ca bugetul alocat pentru reparatii aproape ca a fost epuizat.
google-analytics.com