Cautare

66428 de rezultate pentru "nu" (1.23 secunde)
"Uniunea Nationala PSD+PUR si-a asumat o raspundere politica pentru tara si indiferent de cine cistiga alegerile Romania nu trebuie sa piarda, Romania, din contra, trebuie sa cistige ", a spus Adrian Nastase.
"Nu avem nimic cu cei care au diferite probleme si nu pot munci. Nu este insa drept ca la oameni tineri sa li se dea bani pentru ca muncesc citeva ore pe luna.
Spre deosebire de primul tur, cele doua formatiuni rivale nu au mai apelat la fel de des la autoritatea BEC, numarul de sesizarii fiind mult diminuat.
Domnule Gheorghe Dontu, nu va este dor de activitatea de dinainte? ... Parerea mea este ca oamenii care au ceva de spus nu trebuie sa stea in afara vietii politice.
Numararea voturilor din cele 19 sectii ramase nu poate aduce modificari substantiale. In municipiul Satu Mare, Traian Basescu a cistigat, potrivit numaratoarei paralele, la o diferenta de 116 voturi, dupa ce in primul tur diferenta era intre cei doi candidati era de citeva mii.
“Noi nu ne invitam acolo unde nu suntem solicitati“, a spus Vadim Tudor. ... Dar nu vad cum am putea sta noi de aceeasi parte a baricadei cu UDMR, care doreste segregarea teritoriala a Romaniei“, a spus C.V.
Dupa aflarea rezultatelor oficiale ale turului al doilea al prezidentialelor, Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, este de parere ca, deocamdata, nimeni nu are majoritate parlamentara, nici ca partid luat separat, nici ca Alianta.
Paula Ivanescu a devenit impacientata in momentul in care nu si-a gasit declaratia de avere printre acte. In final, lamurita ca, de fapt, nu a cautat atent, Paula Ivanescu a plecat linistita ca are formularul tip de completare a declaratiei de avere.
Disputa pentru succesorul lui Basescu Problema nu va fi insa stabilirea datei alegerilor, ci a candidatului din partea Aliantei D.A. ... Ar putea urma o disputa intre cele doua partide, daca noul presedinte al tarii nu va gestiona situatia in castigul ambelor tabere.
Nici macar functia de presedinte executiv nu este bine definita in acest moment. Statutul PSD nu contine o astfel de functie, care, oricum, fusese creata special pentru Octav Cozmanca.
In aceste conditii, Alianta PNL-PD nu poate intruni, prin intelegeri politice cu PUR, UDMR si grupul minoritatilor, votul majoritatii parlamentarilor, reusind, impreuna cu acestia, doar 230 de voturi, fata de PSD care ar intruni 239.
Concret, in timp ce liderii PUR rup colaborarea cu PSD - considerata strict electorala - si se declara gata de un nou mariaj, cei ai UDMR sustin sus si tare ca au vorbit ceva cu PSD, dar nu s-a stabilit nimic (asta in conditiile in care deja capatasera un post de vice-premier si se lacomeau la cateva dintre cele mai importante portofolii - invatamant, administratie si interne, economice).
Prioritatea prioritatilor este formarea unei majoritati parlamentare Integrarea in Uniunea Europeana este o obligatie extrem de mare si de dificila, care nu poate fi realizata decat de un guvern cu o puternica sustinere parlamentara, a declarat ieri Traian Basescu, castigatorul alegerilor prezidentiale.
Din aceasta cauza, specialistii Directiei Generale de Statistica nu au putut departaja voturile. Rezultatele inregistrate aici, au relevat faptul ca, din cele 690 de voturi valabil exprimate, 263 au fost pentru Traian Basescu, iar 427 pentru Adrian Nastase.
El a apreciat munca oamenilor “devotati, tacuti, modesti, discreti, daruiti, responsabili“, care nu au iesit niciodata in fata si care au lucrat in aparatul Administratiei Prezidentiale. ... Intr-unul dintre mesaje scria ca toata lumea vrea sa voteze candidatul perfect, dar acesta nu candideaza niciodata.
In urma cu doi ani, Jacques Chirac a criticat Administratia de la Bucuresti pentru sprijinul acordat SUA in timpul interventiei in Irak, afirmand ca Romania ar fi bine sa se afle in tabara europenilor, si nu in cea americana.
Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, a declarat ieri ca se ocupa de pregatirea institutiei prezidentiale pentru predarea stafetei si ca se va intalni astazi, maine si vineri cu presedintele ales, Traian Basescu.
Premierul Adrian Nastase le-a cerut membrilor Cabinetului sa nu isi rezerve in aceasta perioada bilete de vacanta sau de concediu, precizand ca Guvernul isi va continua activitatea pana la incheierea mandatului, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe.
Afirmand ca atat Alianta Dreptate si Adevar din Romania, cat si Opozitia ucraineana au ales drept emblema culoarea porto-calie, ziarul britanic face o paralela intre cele doua tari, precizand insa ca aceasta “nu trebuie impinsa prea departe“.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
google-analytics.com