Cautare

66428 de rezultate pentru "nu" (1.79 secunde)
“Maghiarii din Transilvania trebuie sa ramana uniti, fiindca in lupta lor nu pot miza pe altcineva.
Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitati (CNSAS) a lansat, ieri, la Ministerul Culturii si Cultelor, trei lucrari:
“Am tinut la aceasta ultima sedinta pentru ca cei mai multi membri din grupul din care am facut si eu parte nu au mai fost alesi. ... Presedintele Iliescu nu a pierdut din vedere nici faptul ca ieri s-a sarbatorit Sf.
Mona Musca a mai spus ca Alianta nu va negocia nimic cu nici o formatiune politica pana dupa turul doi al alegerilor prezidentiale.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a pledat ieri pentru un sistem european bazat pe descentralizare la nivel teritorial, nu pe criterii etnice, raspunzand astfel acuzatiei lui Basescu privind o asa-zisa intelegere cu UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc.
Sa nu uitam ca in aceasta perioada am finalizat reforma in Justitie“, a declarat Vacaroiu. El a dat ca exemplu realizarea Codului Penal si a Codului de procedura penala, a reformelor din domeniul sanatatii, a culturii si a legilor necesare dezvoltarii economice si financiare.
In data de 3 decembrie a.c. au avut loc alegerile pentru stabilirea membrilor Consiliului Suprem al Magistraturii. Din Constanta, singurii nominalizati au fost procurorul Marian Alexandru, din partea Parchetului de pe langa Curtea de Apel, si prim-procurorul Cristian Deliorga, din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
La sfarsitul primei runde, toti s-au declarat multumiti si optimisti, chiar daca este evident ca lucrurile nu stau tocmai pe roze. ... Zilele lui Nastase in fruntea PSD sunt insa numarate, indiferent daca ii va lua sau nu locul lui Iliescu la Cotroceni.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Parlamentul European va dezbate la 15 decembrie raportul realizat de Pierre Moscovici privind progresele realizate de Romania, se arata intr-un comunicat publicat ieri pe site-ul Parlamentului European.
La nici doua saptamani de la dezastrul de la alegerile parlamentare si prezidentiale, formatiunea politica a fostului presedinte Emil Constantinescu nu realizeaza sub nici o forma ca viitorul sau este total compromis.
Semnalele lansate de Traian Basescu saptamana trecuta in directia umanistilor, pentru ca acestia sa se dezica de PSD si sa ajute Alianta PNL-PD sa aiba majoritatea parlamentara, nu au avut succes, PUR respingand oferta liberalo-democrata.
Presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, a declarat ca Nichitean nu a participat la aceasta sedinta, cu toate ca a fost invitat. “Domnul Nichitean nu mai este membru al Partidului Democrat, nu mai este om politic.
El a adaugat ca, pentru a nu se repeta situatia de la primul tur de scrutin, membrii birourilor electorale de circumscriptie vor explica membrilor birourilor sectiilor de votare modul de intocmire a proceselor-verbale de constatare a rezultatelor si modul de verificare cu ajutorul cheilor de control a datelor consemnate.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. ... PSD nu da semne ca ar accepta o asemenea varianta si lanseaza avertismente, mai mult sau mai putin voalate, ca cele doua forte politice s-o lase mai moale.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. ... PSD nu da semne ca ar accepta o asemenea varianta si lanseaza avertismente, mai mult sau mai putin voalate, ca cele doua forte politice s-o lase mai moale.
"Mandatul obtinut la alegerile din 28 noiembrie reprezinta incununarea a patru ani de munca si ma bucur ca aceasta nu a trecut neobservata in ochii satmarenilor.
Atat PSD cat si UDMR (si nu numai, fiindca veni vorba) sunt insa gata de orice compromis si sacrificiu numai sa ajunga la putere.
Presedintele Organizatiei Judetene PUR Constanta, Andrian Mihei, nu isi va parasi actuala functie din cadrul partidului, in ciuda faptului ca a devenit parlamentar. ... Locurile din Senat au fost ocupate, insa doi reprezentanti PUR, aflati pe listele comune ale Uniunii din Calarasi, respectiv Braila, nu au ajuns parlamentari.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
google-analytics.com