Cautare

66428 de rezultate pentru "nu" (3.13 secunde)
El spune ca nu s-a decis inca daca va candida la presedintia PD, dar a dat asigurari ca nu va renunta la Primaria Clujului.
Prefectura a economisit aproape un miliard lei din banii primiti de la Guvern pentru organizarea alegerilor generale.
Avem Parlament, avem presedinte, dar nu avem Guvern. ... Acestia, la cateva ore distanta unul de altul, au lansat pe piata ideea "salvatoare” a unui Guvern de larga coalitie nationala, de parca mixtura de 3-4 partide, inevitabila in oricare dintre variante, nu ar fi fost suficient de complicata.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
“Ati ezitat sa veniti dupa al doilea razboi mondial, dar nu este prea tarziu nici acum si asteptam cooperarea pentru instalarea bazelor militare in Romania“, i-a mai spus Basescu liderului de la Casa Alba.
“Nu cred ca va exista vreun vot atat in comisie, cat si in plen pentru validarea lui Nichitean“, a apreciat Popa.
Biroul Electoral Central a transmis ieri Curtii Constitutionale, pentru validare, rezultatele centralizate in urma turului doi de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei, care il stabilesc ca invingator pe Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
Primarul Darius Vilcov a precizat ca nu are autorizatie pentru amplasarea tepelor, deoarece a considerat ca nu este nevoie din moment ce aprobarea ar fi trebuit sa o dea...
Nemultumirea parlamentarilor PNL si PD este legata de faptul ca, in varianta propusa discutiei, sustinuta de PSD, nu este luata in calcul si functia de presedinte al Senatului, algoritmul aplicandu-se doar celorlalte zece posturi.
De-a lungul campaniei eu am spus de mai multe ori ca nu vad cum Adrian Nastase poate sa depaseasca aceasta situatie. ... Oamenii, nu neaparat fiindca tema principala a fost coruptia, isi spuneau in sufletul lor: “Orice, dar numai astia nu, ca prea au furat“.
Nemultumirea in rindul sefilor PSD, dar si a candidatilor care nu au reusit sa acceada in Parlament este una dubla. ... "S-au vazut parlamentari si acum nu mai vor sa plateasca. Zic ca nu au bani. Dar daca nu au, cine sa plateasca datoriile din campanie?
"PSD nu a avut un candidat mai bun”. ... Nici in afara PSD lucrurile nu stau insa mai bine.
Liderul PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca nu-si doreste foarte tare postul de prim-ministru in cadrul unei viitoare guvernari.
Sala Curtii Constitutionale a fost ieri, la orele pranzului, neincapatoare. Anuntarea, in sedinta publica, a hotararii de validare a alegerii lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei a fost facuta in prezenta a zecilor de apropiati ai viitorului presedinte, dar si altor lideri politici.
Conducerea UDMR s-a intalnit ieri si cu liderii PSD, pentru a discuta despre formarea majoritatii parlamentare, insa, potrivit presedintelui UDMR, Markó Béla, nu s-a hotarat nimic, decat ca eforturile pentru crearea majoritatii parlamentare si a viitorului Guvern vor continua si ca o majoritate posibila este cea PSD, PUR, Uniune si minoritati.
In acest context, senatorul PSD Antonie Iorgovan, presedintele Comisiei de validare, a precizat ca exista si alte situatii asemanatoare care nu au deranjat pe nimeni.
PNL-PD nu va trece de Parlament, expusa ferm de presedintele ales, Traian Basescu, a starnit panica in randul partidelor mici, UDMR si PUR, ca nu vor mai trece pragul electoral.
Adriana Saftoiu a precizat ca presedintele Basescu nu-si propune sa dea oameni afara din institutia prezidentiala. ... Adriana Saftoiu nu a dorit sa faca public numele viitorilor consilieri de stat din cadrul Presedintiei, apreciind ca ar face o “indiscretie“.
Cozma nu a facut nici o declaratie ziaristilor prezenti in numar foarte mare la poartea inchisorii. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Circul politic dambovitean nu i-a ocolit nici pe oficialii Internationalei Socialiste, despre care se spune ca ar fi sarit in ajutorul social-democratilor lui Nastase in urma S.O.S.-ului transmis de acesta din urma.
google-analytics.com