Cautare

66428 de rezultate pentru "nu" (3.43 secunde)
Traian Basescu si colegii domniei sale nu au respectat legea si au adus acuze grave privind fraudarea alegerilor inainte de a depune in mod oficial o contestatie catre Biroul Electoral Central.
Sper sa nu avem probleme la 12 decembrie“, a mentionat Cuibus. El a specificat ca presedintii si loctiitorii sectiilor de votare din judet vor participa la instruiri organizate pentru explicarea procedurii de vot si a intocmirii proceselor-verbale dupa desfasurarea scrutinului.
Partidul Romania Mare sustine ca a decis ca in aceasta etapa a procesului electoral sa nu angajeze nici o colaborare politica si neaga in mod “categoric“ existenta unor negocieri in vederea asigurarii prezentei la guvernare.
Referendumul de duminica din Ungaria privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara granitelor tarii nu a avut rezultatul scontat de etnicii de aceasta nationalitate din Romania.
Razboiul se duce intre liderii locali ai PUR - Iosif Moldovan, Eftimie Costeiu si proaspatul senator Ilie Stoica - si presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, despre care umanistii spun ca nu ar dori sa cedeze nici macar o functie in administratia sibiana.
Liderul liberal Calin Popescu-Tariceanu, premier desemnat al Aliantei, nu exclude posibilitatea formarii unui Guvern al Aliantei D.A. cu sprijinul UDMR si al PUR, actualii parteneri ai PSD.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR. ... Ca nu se procedeaza asa, adica noi nu alegem premierii in timpul campaniilor electorale.
Legea are insa o mare lacuna pentru ca nu se precizeaza nicaieri daca actualele dotari ale gardienilor publici vor fi transferate politiilor comunitare.
Deocamdata, nu a fost stabilita ponderea acestui pachet de actiuni ce va fi atribuit Primariei Constanta si Consiliului Judetean, insa statul isi va pastra majoritatea actiunilor CN APMC.
"Le multumesc din tot sufletul celor care m-au votat si sper sa nu le insel increderea.
Procurorul Marius Iancu a afirmat ca una dintre principalele modalitati flosite de Kovacs pentru inselarea amatorilor de vize SUA a fost promisiunea de includere a lor intr-o misiune economica a Camerei de comert pe care o conduce, fapt care nu numai ca i-ar face imediat posesori ai mult visatelor vize, ci i-ar scapa si de un temut interviu cu autoritatile ambasadei SUA de la Bucuresti, "proba eliminatorie” in demersul de obtinere a vizei pe cai legale.
PSD a incheiat ieri protocoale de colaborare si parteneriat politic cu opt formatiuni - Partidul Ecologist Roman, PUNR, Partidul Socialist Unit, Partidul Alianta Socialista, Partidul Noua Democratie, Partidul Mileniului III, precum si cu Federatia Agrostar si Patronatul Roman.
“Suntem consternati de rezultatele referendumului“, a declarat Gazda, adaugand ca, “dupa o lunga perioada de comunism, actualii guvernanti socialisti au trecut electoratul ungar printr-o spalare de creiere si de suflete si au dus o politica antinationala, care nu putea sa aiba decat un astfel de rezultat“.
Partidele politice, vama, justitia si Legislativul sunt percepute de romani ca fiind institutiile cele mai afectate de coruptie, potrivit Barometrului Global al Coruptiei, dat publicitatii ieri de Transparency International (TI) Romania.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
La una dintre ultimele sale intalniri cu ziaristii, presedintele Ion Iliescu a discutat cu presa despre ultimul sau mandat la Cotroceni, laudandu-se, printre altele, cu reusitele legate de integrarea in NATO, revigorarea economiei si a culturii.
Comunisti de doua feluri Confruntarea dintre cei doi nu s-a limitat doar la formularea de raspunsuri la intrebarile puse de moderatori, ci s-a transformat de cateva ori intr-un dialog aprins intre Nastase si Basescu.
"Nu vor avea voie sa vorbeasca, sa le spuna oamenilor cum sa voteze. ... Acestia nu vor primi nici un ban pentru munca depusa duminica.
Vizibil crispati la inceput, cei doi candidati si-au venit treptat in fire, ba chiar au reusit si cateva figuri libere nesanctionate de un moderator complet timorat de frica de a nu face cumva un pas gresit.
Pe de alta parte, acesta a aratat ca la nivelul judetului Satu Mare nu au fost semnalate suspiciuni privind fraudarea alegerilor.” Nu pot intelege pozitia lor referitoare la fraudarea alegerilor. Inseamna ca opozitia nu are incredere in propriii oameni din sectiile de votare, isi critica oamenii de incredere.
google-analytics.com