Cautare

66428 de rezultate pentru "nu" (1.53 secunde)
PNL-PD nu poate totaliza impreuna cu UDMR si celelalte minoritati decat 189 de voturi.
Ea sustine ca Hrebenciuc, fost presedinte al comisiei, incearca sa acopere faptul ca, inca din timpul redactarii legilor amintite, se pregatea o frauda electorala, in sensul ca legea sa nu permita corectarea fraudelor.
Palatul Cotroceni nu este insa un loc prielnic pentru dreapta, poate si pentru ca, atat cat a stat aici, nu s-a ingrijit sa reconstruiasca biserica daramata de Ceausescu. ... Dovada ca mult-discutata problema a fuziunii dintre PNL si PD nu a fost niciodata decat una teoretica.
PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
Iar alaturi de multumirile adresate electorilor, Hasotti nu a ratat insa ocazia de a transmite: "Voi fi, in continuare, acelasi adversar neimpacat al PSD din Constanta si Romania, partid cu care nu voi face nici un fel de compromis”.
Iata ca nici nu s-a conturat bine viitorul Guvern si au si aparut primele tensiuni intre posibilii parteneri PSD-UDMR - bineinteles, pe probleme etnice. ... Chestionat pe tema, Adrian Nastase a spus un "Nu” raspicat in ceea ce-i priveste pe maghiarii din Romania.
Tudor a precizat ca cererea sa de neprezentare la turul doi este valabila in cazul in care alegerile, pe care le considera a€žfraudatea€œ, nu sunt anulate. a€žNu suntem la remorca Alianteia€œ, a accentuat Vadim Tudor.
Premierul Adrian Nastase s-a aratat joi seara nemultumit de actualul sistem de redistribuire a voturilor, deoarece nu reprezinta cea mai echitabila formula pentru reprezentarea optiunilor alegatorilor.
Rand pe rand, Dinu Patriciu, Ludovic Orban si Norica Nicolai au sustinut vehement ca o asemenea prevedere nu-si are rostul intr-un document de sustinere a candidatului Aliantei la Presedintie, cerand eliminarea punctului din rezolutie.
Scapati de grija alegerilor parlamentare, sefii Consiliului Judetean (CJ) au plecat in strainatate. Vicepresedintele Dorin Ciustea se afla in Marea Britanie, la Inverness, unde participa la o intilnire pe probleme sociale legata de o finantare PHARE.
In acest context, a fost invocat articolul 17, literele "b” si "c”, care fac referire la incalcarea statutului, respectiv la obligatia membrilor de a nu desfasura o atitudine ostila fata de partid si de partenerii Aliantei "Dreptate si Adevar”.
Nu numai logodna PSD-UDMR scartaie, ci si mariajul PNL-PD, care a trecut ieri printr-o mica neintelegere conjugala. Sursa a constituit-o PNL, partid banuit, de altfel, ca nu nutreste o pasiune tocmai sincera fata de Traian Basescu.
In plus, Vadim Tudor a precizat ca PRM nu va participa, in vreun fel, la formarea unui Guvern, deoarece considera noul Parlament unul "al fraudei”, ceea ce inseamna ca nu reprezinta vointa electoratului roman.
PUR a anuntat ieri ca respinge oferta de colaborare cu Alianta PNL-PD, lansata la sfarsitul saptamanii de Traian Basescu.
daca pentru ei aceste lucruri, ca integrarea in UE, nu conteazaa€œ, a mai spus Nastase, mentionand ca nu problema cistigarii alegerilor de catre una dintre ele este importanta, ci continuitatea reformelor si evolutiei Romaniei.
Desi alegerile parlamentare au fost deja parafate, tensiunea dintre cei doi adversari principali - PSD si Alianta "D.A.” nu numai ca nu a scazut, dar este intr-o continua crestere, fenomen de altfel foarte normal atata vreme cat scorurile electorale obtinute au ridicat miza prezidentialelor din acest an la o cota neatinsa pana in prezent.
Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR) a decis ca in negocierile cu Uniunea Nationala PSD+PUR pentru formarea Guvernului sa solicite reprezentare la cel mai inalt nivel.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea.
Daca in cadrul emisiunilor radiofonice, cei doi candidati au fiecare timpii alocati si nu se intalnesc intr-o dezbatere in doi, nu acelasi lucru se va intampla pentru televiziune.
google-analytics.com